ISTRA 1961

Čuić: Protiv Hajduka idemo po novu pobjedu, želimo šesto mjesto

| Autor: Roberto CAR
(Snimila Leona Teodorović)

(Snimila Leona Teodorović)


Nogometaši Istre 1961 uživali su proteklog vikenda u zasluženo izborenim slobodnim danima. Trener Paolo Tramezzani nagradio ih je za impresivan niz od tri uzastopne pobjede s tri slobodna dana.

Talijanski trener zna žestoko "nagaziti" svoje igrače na treningu, zahtjeva maksimalan doprinos na utakmicama, ali ih isto tako zna nagraditi kad zasluže. A "zeleno-žuti" su to sad definitivno zaslužili.

Naravno, neki su igrači to iskoristili da "skoknu" do kuće, a oni koji žive izvan Hrvatske ostali su u Puli ili otišli na izlet. Mario Čuić, strijelac drugog gola koji je slomio otpor Rudeša u petak, javio se jučer iz rodne Hercegovine.

- Otišao sam se malo kući odmoriti, ali već danas ujutro imamo prvi ovotjedni trening u Balama i okrećemo se domaćem susretu s Hajdukom u nedjelju - rekao je Čuić. - Rudeš? Mislim da smo dobro odradili tu utakmicu, upisali smo treću pobjedu u nizu i nadam se da ćemo nastaviti ovako te da ćemo do kraja sezone upisati što više pobjeda.

Pulski prvoligaš nije lako izašao na kraj s "fenjerašem", do treće pobjede u četvrtom susretu s ekipom iz zagrebačkog kvarta stigao je sredinom drugog poluvremena.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of