ISTRA 1961

Robert Lisjak: Ukoliko će pulski sastav imati dobar dan, bit će Rijeci jako teško

| Autor: Roberto CAR
(Snimio Jurica Galoić/Pixsell)

(Snimio Jurica Galoić/Pixsell)


Popriličan je već broj igrača i trenera koji su nosili dresove klubova, koji će u nedjelju s početkom u 19 sati na "Drosini" odigrati "derbi della Učka". Za navijače pulskog prvoligaša u pitanju je najznačajnija utakmica sezone, ogled protiv susjeda protiv kojega bod ili trobod imaju posebno značenje.

Kako je vodeća Rijeka u situaciji da se bori za naslov, zbog čega joj je svaki bod od iznimne važnosti, nedjeljni dvoboj s Istrom 1961 i njihovim navijačima ima poseban značaj. Uglavnom, atmosfera je prava najvijačka u oba tabora pa smo viđenje ovog susreta potražili od Roberta Lisjaka, koji je čuvao vrata oba nedjeljna suparnika po tri sezone.

Lisjak, nabolji golman među pršutarima i najbolji pršutar među golmanima, kako ga se često titulira, bio je golman Istre 1961 od 2007. do 2010. upisavši ukupno 59 nastupa, od kojih je 25 u HNL-u.

Nakon toga prešao je u Rijeku za koju je, također u tri sezone, upisao 76 nastupa u HNL-u. Pri kraju karijere branio je boje još triju istarskih klubova, Istra-Pule, Funtane i Medulina 1921.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum