ISTRA 1961

Vuk: Želimo popraviti dojam iz posljednje dvije međusobne utakmice

| Autor: Ivica CEROVAC
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Reprezentativna stanka ostala je iza nas i sutra se nastavljaju uzbuđenja u najjačem razredu, a 28. kolo otvorit će sraz Istre 1961 i Lokomotive, koji će se igrati na "Drosini" s početkom u 15.50 sati.

Lokomotiva je hit drugog dijela sezone te u Pulu stiže s četiri uzastopne pobjede, tri u prvenstvu i jedna u Kupu, a na deset odigranih utakmica u 2024. godini "lokosi" slavili su šest puta. Svladali su Dinamo na Maksimiru i Hajduk na Poljudu, a usto su tri boda upisali u Koprivnici i Velikoj Gorici.

- Lokomotiva je kvalitetna momčad koja je opasna sa svih strana, o čemu svjedoči i njen jako lijepi rezultatski niz, no imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu i vjerujem da joj se možemo suprotstaviti - rekao je Matej Vuk, krilni napadač Istre 1961.

- Želimo popraviti dojam koji smo ostavili u posljednje dvije međusobne utakmice, na kojima smo primili sedam pogodaka, a nismo postigli niti jedan. To nam je dodatni motiv, da im uzvratimo na tim porazima, jer koliko god oni bili dobri, nisu nepobjedivi i vjerujem da ih možemo svladati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini