ISTRA 1961

Pulski prvoligaš odigrao prijateljski susret protiv juniora: Šest komada za kraj radnog tjedna

| Autor: Ivica CEROVAC
Dva pogotka unutar dvije minute - Elias Filet (Snimila Leona Teodorović)

Dva pogotka unutar dvije minute - Elias Filet (Snimila Leona Teodorović)


U srijedu su se nogometaši Istre 1961 vratili ustaljenom ritmu i u tri dana odradili četiri treninga, da bi "krnji" tjedan Paolo Tramezzani zaključio prijateljskom utakmicom protiv juniora.

Igralo se u Balama, prvo poluvrijeme u trajanju od 45, i drugo u trajanju od 30 minuta, a pritom je talijanski trener koristio usluge 19 igrača. Na raspolaganju nije imao one zauzete reprezentativnim obvezama (Koski, Iovu, Valinčić, Maurić, Ahmeti), Lawala koji se još uvijek nije priključio momčadi i rekonvalescenta Mlinara. Naravno, niti Ercega s kojim se ovih dana dogovaraju uvjeti oko sporazumnog raskida ugovora.

Razlika u snazi i kvaliteti bila je opipljiva pa se sve vrijedno spomena u prvom poluvremenu dešavalo na polovici terena juniora, čiju je mrežu čuvao Paus-Kunšt. Prvi mu je u sedmoj minuti zaprijetio Čuić, kojem je nakon prodora po desnoj strani odličnu povratnu loptu servirao Lisica, da bi je ovaj s 15 metara poslao preko gola.

Tri minute kasnije zaprijetio je Douglas prizemnim udarcem s 20 metara koji je završio tik pokraj vratnice, da bi u 12. minuta Jaganjac izmaknuo pažnji svojih čuvara i s lijeve strane ušao u kazneni prostor, no Paus-Kunšt je na vrijeme izišao sa svog gola, skratio kut i obranio njegov udarac.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini