HIPPY GARDEN

Kreacije snažnog urbanog identiteta s potpisom dizajnerice Đurđice Vorkapić

Naglasak je na retro ženstvenost i standardnim jasno kombiniranim Hippy Garden krojevima, a odmjereni kolorit i profinjena elegancija upotpunjuju viziju nenametljive, ali izuzetno samouvjerene žene

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Fotografije Šime Eškinja/Hippy Garden)

(Fotografije Šime Eškinja/Hippy Garden)


Uvijek prisutan zavodljiv glamur bez prevelike teatralnosti, predimenzionirani rukavi i naglašene siluete. Djelić je to elemenata nove Hippy Garden kolekcije za jesen/zimu 2022.

Urbani identitet

"Kreacije su u funkciji snažnog urbanog identiteta kojeg dizajnerica Đurđica Vorkapić svojstveno godinama ispisuje svojim stvaralačkim opusom. Naglasak je na retro ženstvenost i standardnim jasno kombiniranim Hippy Garden krojevima, a

odmjereni kolorit i profinjena elegancija upotpunjuju viziju nenametljive, ali izuzetno samouvjerene žene. Fokus je na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim organza providnim komadima poznatim kao materijalima lakoće i nježnosti.

(Fotografije Šime Eškinja/Hippy Garden)(Fotografije Šime Eškinja/Hippy Garden)

Autorski umjetnički vizuali cvjetnog uzorka poštuju dosadašnji kod brenda i autonomnost dugogodišnje proizvodnje, ističe se uz novu kolekciju Hippy Gardena, koja posjeduje autentičnu svježinu, distinktivnu osobnost i neposrednost. Koncept, styling i dizajn potpisuje kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić.

Modni editorial

Modni editorial koji je snimio fotograf Šime Eškinja, donosi krupne portrete i total figure modela u poprilično neobičnom okruženju divovskih guma, koji tvore estetski skladnu vizualnu cjelinu. Model je Hana Matija, a MUA Sanja Agić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of