LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI I KLASIKE

FOTO/SEDAM KOMBINACIJA ZA SEDAM DANA Jesenski prijedlozi manekenke i vlasnice concept storea Ane-Lee Janžić

| Autor: Ružica KORACA


Kao model dosta putujem pa moj kofer upravo sadrži odjeću koju je lako kombinirati i biti uvijek u svakoj prilici dobro odjeven, kazala nam je Ana-Lea Janžić

Puljanka Ana-Lea Janžić, profesionalna manekenka i model osvaja modne piste i editorijale Hrvatske i svijeta.

- Moj izbor za nadolazeće jesenske dane je uvijek kombinacija jakih i upečatljivih komada. Pa tako sam si ove godine ispunila želju te kupila Dr. Martens koje su se vratile na velika vrata. Moj izbor je pao na novi model "Molly"" kazala nam je Ana-Lea koja doista prekrasno izgleda u svim kombinacijama.

Crna boja mi je uvijek baza za sve kombinacije, od elegantnih večernjih pa do casual dnevnih lookova. Obično je nadograđujem trendovskim komadima poput oversize sakoa sa zlatnim gumbima te naočalama i torbama. Potvrđuju to i prijedlozi koje nam je dala ova mlada i sposobna poslovna žena.

- Budući da sam vlasnica concept stora "Laar&Co.", često posežem upravo za komadima koje prodajemo u dućanu, a to su uvijek nakit, naočale, torbice. Bijeli t-shirt i jeans nadopunjen s Chanel jaknom u modernoj varijanti, često upotpunim bijelim tenisicama i zlatnim detaljima, istaknula je Ana-Lea koja nam je svojim fotografijama dala i malu lekciju poziranja.

Budući da se bavila sportom, voli i odijeva trendi sportsku odjeću u elegantnoj varijanti. Uske trapez neopren hlače s patentima i topom te cijeli look zaokružen strukiranim neopren sakoom. Za kišne dane rado odabirem leggings, čizmice i Laardesign kabanicu - jaknicu. U mom ormaru se također mogu naći, osim kožnih komada, camel tonovi, maslinasto-zelena te bijeli statement komadi. Kao model dosta putujem te moj kofer upravo sadrži odjeću koju je lako kombinirati i biti uvijek u svakoj prilici dobro odjeven, kazala nam je Ana-Lea Janžić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater