TAMNA MANIKURA

Tamni lakovi za nokte pravi su vladari u zimskim danima

| Autor: Mija Dropuljić
(iStock)

(iStock)


Lakovi za nokte u vrlo tamnim, sjajnim bojama jedan su od najpopularnijih trendova ove jeseni i zime. Zahvaljujući svojim bogatim bojama, izgledaju super luksuzno i vrlo elegantno i stoga vam predstavljamo četiri najljepše nijanse boja za uspješnu tamnu manikuru.

Plava duboka noć

I dok srce ljepote ljeti kuca za nježno nebesko plavetnilo, ove zime postaje sve tamnije. Duboko plavi nokti u “Dark Denim” ili klasična tamnoplava nijansa dočaravaju čarobno noćno nebo na vašim noktima.

Šumsko zelena na noktima

Kada priroda ponovno počne nestajati iza gustih oblaka magle, vrijeme je da zelenilo prebacite na svoje nokte. Zagasite nijanse idealne su za blagdansko razdoblje, a možete se počastiti tamnom šumskom bojom kao francuskom manikurom. Ovo izgleda jednako elegantno koliko i izvanredno.

Klasika u tamnocrvenoj boji 

Apsolutni klasik među svim bojama lakova za nokte zasigurno je duboka tamno crvena. I Madonna i Uma Thurman u Pulp Fictionu pomogle su ovoj gotovo crnoj crvenoj da postigne međunarodni proboj. Danas na raspolaganju imamo brojne nijanse tamno crvene boje koje krase naše nokte, a upravo je ovo boja koja donosi dodatnu porciju elegancije noktima.

Crna ljepota 

Što bi bila tamna manikura bez najtamnije od svih boja (ili u ovom slučaju više kao ne-boje) crne? Crna se kombinira sa svime, od traperica do odjevnih kombinacija za tulume i odavno je odustala od svoje reputacije gotičke boje. Ovdje je jedino važna kvaliteta laka za nokte. Jer samo ako je boja stvarno neprozirna, stvorit će se elegantni duboko crni izgled. Odgovarajući sjajni završetak zaokružuje crnu manikuru i osigurava njezinu posebno dugu postojanost.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum