ELEGANTNO I LIJEPO

Tražite savršenu boju za blagdansku manikuru? Boja kuhanog vina je savršena za vas!

| Autor: Mija Dropuljić
(Foto: iStock)

(Foto: iStock)


Hladni prosinac je stigao, a mnoge od nas već su krenule s blagdanskom kupnjom, otvaraju  svoje beauty adventske kalendare i pune rokovnike za party sezonu. Imamo samo jedno pitanje na umu: što da radimo sa svojim noktima za Božić? Među zimskim bojama noktiju i zimskim trendovima, crveni lak za nokte izgleda šik u bilo koje godišnje doba. Tamnocrveni božićni nokti, posebno u sjajnom tonu kuhanog vina, stvaraju savršeno raspoloženje. Neka blagdanska sezona započne s ovim dizajnom!

Tamnocrveni nokti u tonu kuhanog vina savršeni su za božićnu sezonu. Bogata nijansa dočarava blagdansko ozračje, toplo svjetlo i ugodne trenutke u kojima uživamo tijekom blagdana. Tamnocrvena je klasičan i elegantan izbor koji se dobro slaže s tradicionalnim bojama i ukrasima blagdanske sezone. Vašim noktima daje svečani štih i može se nositi uz bilo koju odjeću ili prigodu tijekom blagdana.

Ako želite iskoristiti upravo nijansu inspiriranu kuhanim vinom, prvo pripremite nokte pomoću baznog laka. Naime, on omogućava glatku površinu na vašim noktima kako bi lak u boji u potpunosti došao do izražaja i izgledao besprijekorno. Zatim nanesite tamnocrveni lak, a ako želite intenzivniju nijansu, nanesite dva sloja. Kako bi vaša manikura što duže trajala i izgledala sjajno i elegantno, zapečatite look sa slojem bezbojnog top coat laka i uživajte u blagdanskim nijansama na svojim rukama!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater