SLATKO POPUT OMILJENOG ZAČINA

Cimet nas asocira na jesen, a ove sezone je glavna inspiracija za šminkanje!

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Kao daljnji razvoj već dobro poznatog latte make upa, trend trenutno osvaja svijet društvenih mreža, a i mi smo oduševljeni. Jer što bolje pristaje uz prve hladne jesenske dane od ugodnog toplog osjećaja koji nam pruža miris cimeta?

Jesen je sezona začina. Sada je ponovno vrijeme za kavu sa začinima od bundeve, parfeme na bazi vanilije i šminku od cimeta. Dobro, ne doslovno, već cimet oživljavamo u make upu s  toplim narančastim, smeđim i crvenim tonovima, koje su očito inspirirane začinskim aromama cimeta i savršene su za hladnu sezonu.

Sjajna stvar kod looka s cimetom je to što je on zapravo produžetak ljeta. Jer umjesto da slavite elegantno zimsko bljedilo, ovdje možete ponovno naglasiti svoj osunčani ten. To znači: nanesite bronzere i kremasta rumenila u toplim smeđim, zlatnim i crvenim tonovima. Zatim preporučujemo nanošenje ruža u nude nijansi i što opuštenije obrve. 

Kako biste postigli pomalo nemaran look na obrvama, možete jednostavno koristiti gel za obrve i četkati dlačice u željenom smjeru. Pomalo vilinski, sanjarski look idealan za jesenske dane!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater