VIKEND BOGAT ZBIVANJIMA

TAR: Večeras Željko Bebek, a sutra Maja Šuput na Turističkoj fešti

Maja Šuput

Maja Šuput


Od danas do nedjelje, ako to vremenske prilike dozvole, u Taru će se odvijati Turistička fešta, koja se već tradicionalno odvija prvi vikend u rujnu. Zabavni program počinje večeras u 21 sat kada će na školskom igralištu nastupiti Tara & T-Band, Željko Bebek i DJ Salle & Live Sax.

Subotnja fešta počinje u 10 sati zajedničkom marendom za sve u dvorištu općine. Popodne je rezervirano za sportska događanja, odnosno za međunarodne turnire u boćanju i nogometu. Igrat će tarski boćari protiv onih iz talijanskog grada Pedavena, a u nogometu će se nadmetati veterani. U crkvi sv. Martina u 20 sati koncert će održati mješoviti zbor San Martino Zajednice Talijana "Giovanni Palma" iz Tara s gostima. Istovremeno na školskom igralištu počinje zabavni program u kojem su najavljeni Maja Šuput i Fun Box Band, dok će Anelidi svirati u općinskom dvorištu.

U nedjelju u 9 sati na streljani počinje natjecanje u gađanju glinenih golubova, slijedi marenda u dvorištu općine, rekreativna biciklijada "Giro de Torre", međunarodni boćarski turnir i, od 17 sati, defile Limene glazbe Vižinada i mažoretkinja Tar – Višnjan, a nakon toga utrka magaraca. Uz Limenu glazbu i mažoretkinje nastupit će zatim vokalna skupina "I barcaioli", dok koncerti počinju u 20.30 sati. Zasvirat će Trio Rio, Night Express i grupa Farabuti. U subotu i nedjelju ispred OŠ Tar-Vabriga prodavat će se srećke za lutriju. Odvijat će se oba dana i humanitarna akcija udruge Valsanta, koja će također imati svoj štand i prikupljati novac za potrebite. Uz raznu zabavu za male i velike i glazbu, predviđena je i bogata gastronomska ponuda. (T. K.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum