BOGAT PROGRAM U OŽUJKU U KLUBU U PRIZEMLJU ROJCA

Pun Kotač koncerata, projekcija, tribina, izložbi


Prvi događaj u ožujku u klubu Kotač u prizemlju Rojcu na rasporedu je u petak, a riječ o rođendanskom partyju pulskog DJ-a Isan Hetsa. Sandro Stehlik mladi je Puležan čija je ljubav prema elektroničkoj glazbi počela 2011. godine.

Dan kasnije, u subotu, slijedi prvo izdanje programa Tribe, donoseći nastup zagrebačkog dueta Anje G i Dr. Obija, koji je nedavno izdao EP s dva singla "Bang!Bang!" i "Raggamuffin", s pripadajućim dub verzijama.

Izložba torbica Ive Kuzmanović

U utorak, 6. ožujka, na raspredu je prodajna izložba torbica Ive Kuzmanović pod nazivom "Tatami", prema materijalu koji je korišten. Dan kasnije slijedi četvrto izdanje 'Open DJ desk' večeri, a predstavljaju se Angelo Skoković i Ajdin Omanović, oba iz Pule. Za Dan žena, u četvrtak 8. ožujka, nastupa hvaljena zagrebačka grupa Chui te pulski sastav Deboto. Posjetiteljice će imati slobodan ulaz od 21 do 23 sata.

Udruga metalaca Istre Kairos u suradnji s klubom Kotač donosi u petak 9. ožujka donosi nastup triju bendova - Shizofrenie (thrash/death) iz Dubrovnika, koji će ujedno promovirati svoj debitantski album "Legacy Of A Divided Mind", Omnivorea (death metal) iz Rijeke i domaće, pulske snage Stormera. U subotu, pak, 10. ožujka, na trećem izdanju programa "Roll Your Punk" sviraju Deafness By Noise iz Samobora i Cirkus iz Poreča.

U 'Kinu Kotač' u srijedu 14. ožujka prikazat će se film "Laloške ikone 21. veka" , dokumentarni film redatelja i scenarista Rastislava Durmana, koji je pokušao odgovoriti na pitanje tko su novi idoli Vojvođana. Novi idoli isti su kao stari, sve se vrti oko Tita, Slobe, ali i Staljina. Međutim, Vojvođani na zidove stavljaju i slike Mike Antića, Dostojevskog, Boba Dylana… Nakon projekcije slijedi tribina o modernom idolopoklonstvu u Istri.

U četvrtak 15. ožujka slijedi "Gastro cLABing", jednodnevna radionica koja spaja hranu, glazbu i zabavu, a voditelj prve radionice je samouki chef Goran Zgrablić, koji će eksperimentima u kuhinji pokušati razriješiti dilemu - može li hrana u crno-bijeloj varijanti biti ukusna.

Brojni koncertni programi

Dan kasnije, 16. ožujka, slijedi program 'Psygendering'!, kada će za glazbu biti zaduženi Foreigners Everywhere, Alen, Too Faar i System Lock. U programu bass kulture 'Culture ' 17. ožujka s pulske scene nastupaju Miss Moon (Roots Daughters Collective), Teddy Lee i Brada Selecta, dok program 'Open DJ desk' 22. ožujka donosi rovinjskog DJ-a Vladimira Živolića i umaškog kolegu Mark M-a. U večeri posvećenoj drum’n’bass glazbi 23. ožujka slijedi nastup slovenskog MidAira, pulskog Arboretum Kolektiva te mladog dvojca Outer Frames.

Adoo & Poco Loco, pulski DJ i producentski duo, trenutno među najtraženijim techno izvođačima u Hrvatskoj, nastupaju u Kotaču 24. ožujka, dok će se 28. ožujka slušati ploče Gustapha y njegovih dobrih duhova ("V" iz 1985.) i Messerschmitta ("Foxxin" iz 1990.). Stand up večer slijedi 29. ožujka i okuplja komičare i sve one koji to, barem u petominutnom nastupu, žele postati.

Drugo izdanje koncertnog programa 270° donosi 30. ožujka nastupe zagrebačke grupe Stonebride i novosadskih kolega Wolfram, a dan kasnije, 31. ožujka u Kotaču sviraju Gustafi, uz predgrupu Mutant Urban Dance Ansambl iz Novog Sada. (Z. ANGELESKI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater