BOGAT VIKEND U KLUBU U PRIZEMLJU ROJCA

Anarho foto izložba, ples i funky u Kotaču


Večerašnji i sutrašnji događaji u klubu Kotač u prizemlju Rojca donose i nove programe. Uz slobodan ulaz, prvo će se večeras od 20 sati održati događaj pod nazivom "Društvo otpora - deset godina mreže anarhista", u sklopu kojeg će se moći pogledati izložba fotografija na temu društvenog otpora od 2008. do danas u Puli i Rijeci (ulični prosvjedi, radnički štrajkovi, studentska okupacija fakulteta i drugih akcija), da bi se od 22 sata zaplesalo u glazbenom dijelu programa, uz Foreigners Everywhere (audio-video Anarho Dub - Digital Dub) i Prancing D (Dub Punk - Roots Dub Riddim).

Tijekom trajanja programa na dva platna projicirat će se anarhistički filmovi kao i video radovi nastali na spomenutim akcijama. Obilježavanje desetljeća postojanja Mreže (anarhosindikalista 2008 - 2013, i anarhista 2013 - 2018) rezultat je želje aktivista i anarhista da se obilježi kontinuirano djelovanje u opuštenoj, ali i korisnoj atmosferi, kako bi olakšali daljnja djelovanja, širenje suradnje i anarhistički utjecaj u društvu.

Sutra je na rasporedu drugo izdanje programa Groovoteka, koji vodi i uređuje Matko Banković. Ovaj put gosti su Gino, Andrej i Matija, osnivači glazbene emisije "Među Nogama". Oni će proslaviti prvi rođendan istoimene emisije te zasladiti ovo drugo izdanje Groovoteke trosatnom selekcijom prožetom funky osjećajem. Start je u 22 sata, a ulaz je do ponoći deset, a poslije ponoći 20 kuna. (Z. A.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter