OTVORENI POZIV

Predloži program u Dnevnom boravku Rojca


Savez udruga Rojca objavio je otvoreni poziv svim pojedincima, organizacijama civilnog društva i umjetničkim organizacijama za predlaganje programa u Dnevnom boravku Rojca za ovu godinu. Ovaj se prostor, kad smo kod programa, ne koristi za vjerske sadržaje, političke sadržaje, sadržaje vezane uz nadriliječništvo te izlaganje životinja.

Poziv je otvoren tijekom cijele 2018. odnosno do popunjavanja termina, a ideje i prijedlozi mogu se slati na mail: programi.surojc@gmail.com.

Dnevni boravak je multifunkcionalan prostor od 264 četvornih metara u prizemlju Rojca, koji pojedincima i udrugama iz Društvenog centra Rojc i izvan njega daje mogućnost prezentacije programa iz različitih sektora civilnog djelovanja. U prošloj je godini u ovom prostoru održano 158 različitih programa koje je kreiralo 47 organizacija. Prijedlozi programa (scenske izvedbe, projekcije, radionice, tribine, predavanja, izložbe, medijski projekti...) mogu biti ideje koje je potrebno razraditi, ali i već osmišljeni projekti.

Potrebno je dostaviti ime organizacije/pojedinca, opis programa, plan/scenarij događanja, kratke bilješke o sudionicima izvedbe programa/izvođačima programa, tehničke potrebe i prijedlog termina. Prijave razmatra Programski savjet Dnevnog boravka prema kriterijima kvalitete i primjerenosti.

O rezultatima će svi zainteresirani biti obaviješteni putem maila, a izabranim pojedincima i organizacijama osigurava se kompletna tehnička i medijska podrška. Financijsku podršku izvedbi programa može se ponuditi ukoliko je to u skladu s programskim mogućnostima Dnevnog boravka. (Z. A.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini