DANCESTAR - OPATIJSKI PLESNI VIKEND ZA PAMĆENJE

Odabrani finalisti za svjetsko finale u Poreču


Oko dvije tisuće plesača različitih generacija nastupilo je prošli vikend u Opatiji na DanceStar kvalifikacijskom turniru u Kulturno-turističkom centru Gervais, a ocjenjivački sud nije imao lak zadatak, budući da je trebao odabrati najbolje, koji će sudjelovati na velikom svjetskom finalu u Poreču u svibnju ove godine.

DanceStar kvalifikacijski turnir započeo je u petak, a završio u nedjeljnu navečer, proglašenjem najboljih koji su tako osigurali nastup u velikom svjetskom finalu. Plesači iz četiri dobne skupine natjecali su se u 13 plesnih disciplina, a pratili su ih treneri i suradnici kao i brojni predstavnici medija.

- Odaziv publike je nadmašio sva očekivanja, što dovoljno govori o snazi samog eventa. KTC Gervais je "pucao po šavovima" i čini se da bi ovaj spektakl napunio i puno veće dvorane. U sinergiji plesa, glazbe, pozitivne energije, navijanja i međusobne podrške među natjecateljima, ocjenjivačkom sudu nije bilo lako odabrati najbolje, ističu organizatori natjecanja.

Napominju i da je posebna atrakcija natjecanja bio i Mamma's Show, poseban program koji se održao u subotu, a u njemu su sudjelovale + 30 mame i one koje se tako osjećaju. Bio je to istinski plesni spektakl u kojem je nastupilo 11 plesnih skupina, a posebna glazbena gošća bila je popularna Antonela Doko. Osim uživanja u plesnim nastupima, DanceStar je Opatiji donio i oko tri tisuće noćenja u smještajnim kapacitetima. (Priredila B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater