USKORO STIŽU U HOTEL BRIONI

FOTO / Poznate su finalistice ovogodišnjeg izbora za Miss Universe Hrvatske. Dvije djevojke su iz Pule. Pogledajte prve fotografije

| Autor: Glas Istre
Najvažniji dio priprema odvijat će se u pulskom hotelu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Najvažniji dio priprema odvijat će se u pulskom hotelu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Već tradicionalno, s prvim proljetnim danima kreću i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji izbor, 27. po redu, održat će se 3. svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecat će se 16 finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će dom biti luksuzni hotel Esplanade, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih i cocktail haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, te obuće Baldinini. Za vrijeme boravka u kontinentalnom dijelu Hrvatske ovaj vikend, djevojke će posjetiti i Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg, gdje će uz prekrasnu prirodu uživati i u zagorskim specijalitetima, te dvorac Veliki Tabor.

U nedjelju djevojke odlaze u Pulu, a na bazenu novootvorenog hotela Brioni očekuje ih nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Same Mervara, kao i uvježbavanje koreografije. 

Pobjednica će steći pravo predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Bonney Gabriel iz SAD-a, ekološki osviještena modna dizajnerica, model i instruktorica šivanja koja obožava život. Na University of North Texas 2018. godine diplomirala je modni dizajn i trenutno je predsjednica svoje održive modne marke, R'Bonney Nola. R'Bonney je vodeća instruktorica šivanja u Magpies & Peacocks, neprofitnoj modnoj kući sa sjedištem u Houstonu koja je posvećena „Modi kao sili dobra“ kroz održivost i utjecaj na zajednicu. Kao dobitnici nagrade „Gucci Changemakers“ nagrađeni su za svoj rad i pretvorbu otpadnog tekstila u modne kolekcije. Kroz „MAKR“ program uči šivanju žene koje su preživjele trgovinu ljudima i nasilje u kući.

Ovogodišnje finalistice su:

Nina Amižić, 21, Žrnovnica

Miss

Matea Blažević, 22, Đakovo

Miss

Lucciana Ćebo, 19, Zagreb

Miss

Andrea Erjavec, 23, Perušić

Miss

Sara Garac, 22, Stobreč

Miss

Matea Josić, 20, Zagreb

Miss

Paola Kliba, 21, Pula

Miss

Petra Marić, 22, Župa Dubrovačka

Miss

Lucija Mlinarević, 18, Split

Miss

Ana Mujkić Granić, 18, Vinkovci

Miss

Polina Mytko, 27, Split

Miss

Ema Numić - Meša, 19, Pula

Miss

Klara Pelemiš, 27, Zagreb

Miss

Mihaela Posavec, 19, Zagreb

Miss

Matea Svjetličić, 20, Čazma

Miss

Ema Helena Vičar, 20, Zagreb

Miss

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini