UPRIZORENJE POZNATE BAJKE

U LABINSKOM KINU u subotu predstava Teatra Naranča "Crvenkapica"


Grad Labin, Labin Zdravi grad povodom Dječjeg tjedna organizira ove subote u 18 sati u kinu Labin predstavu Teatra Naranča "Crvenkapica", bajku Braće Grimm o odrastanju jedne djevojčice, ispričanu kroz putovanje od njenog doma sve do bakine kuće.

Crvenkapica prvi put odlazi sama do bolesne bake. Da bi došla do bakine kućice pored mlina, mora proći kroz gustu šumu kojom luta gladni vuk.Unatoč majčinom upozorenju, Crvenkapica se zaustavlja i razgovara sa svima koje sretne putem. Njena dječja naivnost i lakovjernost sprječavaju je da uoči sve zamke koje skriva put odrastanja. Srećom, tu je sretan kraj, jer onima koji nas vole i kojima je stalo, čuvaju nas na putu odrastanja i onda kada mislimo da nam nisu potrebni.

Ovaj svevremenski klasik, nastao prema motivima priče braće Grimm, ispričan je i predstavljen na Narančin prepoznatljiv način - uz puno pjesme, plesa i humora. Prikaz jedne od najpoznatijih bajki za djecu može se pogledati ove subote u 18 sati u kinu Labin. Predstava traje 40 minuta, a ulaz je besplatan. (B. Bi.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater