U SRIJEDU

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE: Premijera predstave za djecu "Vrtuljak"

| Autor: Mladen RADIĆ
Prizor iz predstave (Snimio Manuel Angelini)

Prizor iz predstave (Snimio Manuel Angelini)


Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula mjesec studeni započinje premijerom predstave za djecu "Vrtuljak", a premijerne izvedbe na rasporedu su u srijedu u 18 i u 20 sati na Maloj sceni INK-a.

Predstavu režiraju Marjana Peršić i Leonarda Sep, glazbu i tekst songa Leonarda Sep, kostimografkinja je Vesna Šuput, scenografkinja Lena Modrušan, a oblikovatelj rasvjete Dario Družeta. U predstavi nastupaju Mark Marić / Vito Floričić, Klara Pavlović / Natali Milovan, Petra Kovačić / GaiaStojšić, Tea Stupar / Katja Honović, Marko Kozlica / Ive Udovičić, Filip Bilić / Karlo Nemet.

"Vrtuljak" je dječja predstava koja kroz dinamiku, ritam izmjene pokreta, teksta i igre progovara o bitnim pitanjima odrastanja, sudjelovanja u društvu, o poteškoćama ili lakoćama koje to nosi.

Koristeći elemente dječjih igara i brojalica, ovo je priča o izazovima socijalizacije u odrastanju ispričana scenskom igrom iz perspektive djeteta nastala u suradnji s izvođačima, polaznicima Dramskog i plesnog studija INK-a. Predstava traje 40-ak minuta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum