NA DUBROVI

Danas od podne do duboko u noć: TRADICIONALNI KLAVIRSKI MARATON OTVARA SERIJU LABINSKIH KONCERATA

| Autor: Branko BIOČIĆ
Arhiva/Ilustracija

Arhiva/Ilustracija


Tradicionalni Klavirski maraton u organizaciji labinske Umjetničke škole Matka Brajše Rašana i ovog će se petka 11. lipnja održati u amfiteatru Parka skulptura na Dubrovi. Klavirski maraton započinje u 12 sati i trajat će do kasno u noć. Nastupit će učenici glazbenih škola Istarske i Primorsko-goranske županije, studenti Muzičke akademije u Puli kao i profesori klavira.

Osim Klavirskog maratona labinska Umjetnička škola bit će organizator još nekoliko manifestacija na otvorenom i to u amfiteatru Parka na Dubrovi. Koncert gudača "Spiccato" održat će se u subotu, 12. lipnja s početkom u 10 sati, a istoga dana u 16 sati počinje koncert gitarista "Gitare na Dubrovi". Festival udaraljki u parku je u nedjelju 13. lipnja u 18 sati. Plesna predstava na programu je u utorak 15. lipnja s početkom u 19 sati.

Koncert harmonikaša i puhača održat će se ispred Narodnog muzeja u Labinu u srijedu, 16. lipnja, s početkom u 19 sati. Završni koncert škole na programu je na Rivi u Rapcu u četvrtak, 17. lipnja s početkom u 19.30 sati.

Svi koncerti su besplatni i otvoreni za publiku, uz poštivanje distanci i ostalih epidemioloških mjera. Bit će to prvi nastupi učenika Umjetničke škole Matka Brajše Rašana uživo pred publikom u ovoj izazovnoj školskoj godini, ističu iz Umjetničke škole.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini