ČITAJTE NA SVOM MOBILNOM UREĐAJU ILI RAČUNALU

OSVOJITE JEDNOMJESEČNU PRETPLATU NA ONLINE IZDANJE GLASA ISTRE! Uz samo nekoliko klikova zaigrajte nagradnu igru

| Autor: Glas Istre

Uz suvremenu tehnologiju, lako je biti ukorak s informacijama - a iako su nam informacije dostupne na raznim portalima, ipak tiskano izdanje ima svoj šarm, i nudi i puno raznolikiji i bogatiji sadržaj.

Glas Istre nudi mogućnost čitanja online izdanja na vašem mobitelu, tabletu ili računalu - i na svom uređaju možete listati najnovije izdanje Glasa Istre kao što biste to činili s tiskanim izdanjem, kojeg svakodnevno možete naći na kioscima i u trgovinama. A online izdanje vam je pak uvijek dostupno iz udobnosti vašeg doma.

Stoga ne čudi što se sve više čitatelja našeg lista odlučuje na pretplatu za online izdanje Glasa Istre - najnoviji broj Glasa Istre možete čitati već od ponoći, a možete i prolistati cjelokupnu arhivu Glasa Istre od 2016. godine do danas - i to sve u preglednom PDF formatu.

Zaigrajte i osvojite jednomjesečnu pretplatu

Ako još niste pretplatnik online izdanja Glasa Istre, a želite čitati najnovije izdanje našeg lista na svojem uređaju - zaigrajte našu nagradnu igru!

Nagradna igra počinje u nedjelju, 5. travnja 2020. godine u 8 sati, i završava u subotu, 11. travnja u ponoć. U nedjelju, 12. travnja 2020., nasumičnim odabirom putem Woorise sustava odabrat ćemo pobjednika, te ime sretnog dobitnika ili dobitnice objavit ćemo na portalu Glasa Istre.

Kako igrati? Vrlo jednostavno - sve što trebate je pogledati video na našem YouTube kanalu, pretplatiti se na YouTube kanal Glasa Istre i na ovom linku unijeti svoje podatke.

Ako osvojite nagradu, na svoj mail dobit ćete korisničko ime i lozinku, i mjesec dana možete čitati online izdanje Glasa Istre na svom mobilnom uređaju ili računalu iz udobnosti svog doma.

Kako funkcionira pretplata?

A evo i kako inače funkcionira pretplata na online izdanje Glasa Istre: na linku https://novine.glasistre.hr/ izaberite na koje razdoblje se želite pretplatiti - za samo sto kuna online izdanje Glasa Istre možete čitati mjesec dana, a ako želite pretplatu na duže razdoblje, samo kliknite na neku od ponuda koje ćete naći na linku.

Tada putem jednostavnog formulara kreirajte svoj korisnički profil, te kroz jednostavna četiri koraka, nakon uplate, postajete pretplatnik online izdanja Glasa Istre.

Ako negdje zapne - bez brige, na raspolaganju vam je super brza podrška.

Mogućnosti plaćanja

Više je mogućnosti plaćanja - virmanima, net bankingom (online bankarstvo), općim uplatnicama i kreditnim karticama, a čim izvršite uplatu, vaša online pretplata na Glas Istre bit će odmah aktivirana.

Kad sve obavite, dovoljno je da na vašem uređaju - laptopu, stolnom računalu, mobitelu, tabletu… unesete svoje korisničko ime i lozinku, i na raspolaganju vam je dnevno izdanje Glasa Istre, kao i arhiva Glasa Istre - tako da, ako vas zanima neki članak objavljen prethodnih dana, sve ćete to moći prolistati i pročitati na svojem uređaju, jer na raspolaganju su vam sva izdanja Glasa Istre od 2016. godine do danas.

Korisničko ime i lozinka mogu se istovremeno koristiti samo na jednom uređaju - tako da, ako ste do sada čitali na mobilnom telefonu, a želite čitati na računalo - jednostavno se odlogirajte s mobilnog telefona, i sa istim korisničkim imenom i lozinkom ulogirajte se na računalu.

Pravila nagradne igre Glasa Istre

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini