AUSTRALSKE MEGAZVIJEZDE

POZNATO JE TKO ĆE BITI PREDGRUPA TAME IMPALI U PULSKOJ ARENI. Donosimo detalje

| Autor: Tea TIDIĆ
Tame Impala

Tame Impala


Tame Impala, psihodelični glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera održat će svoj prvi samostalni koncert u Hrvatskoj 17. kolovoza u pulskoj Areni. Tame Impala su od jednog od najslušanijih bendova u Australiji postali svjetski fenomen, poznati po zvuku koji je inspiriran rockom 60-ih i 70-ih, i nastupima uživo koji su sinestezija zvuka, svjetla i slike.

U pulskoj Areni kao predgrupa pridružit će im se i američki indie rock duo Mattiel, kojeg čine vokalistica Mattiel Brown i producent Jonah Swilley. Glas Mattiel Brown Rolling Stone je usporedio s Nico "prekrasno čeznutljiv, alt raspon punog glasa", a National Public Radio za njih kaže: "Postoji nešto divno jedinstveno u Mattielovoj glazbi. Prstohvat garažnog rocka, dašak psihodelije, malo galopirajućeg honky-tonka i na čelu, moćan i uvjerljiv vokal Mattiel Brown."

Cijena ulaznica za ovaj koncert kreću se od 300 do 550 kuna, a mogu se mogu kupiti putem Eventim sistema. Cijene ulaznica su 550 kuna za ložu, 500 kuna parter stajanje, 480 kuna tribine te 300 kuna travnjak stajanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom