GLASAJTE ZA SVOJE FAVORITE

Jadranka Nišević, Robert Ferlin, Radio Istra, Massimo i Mada Peršić u utrci za ZLATNI STUDIO

| Autor: Mladen RADIĆ
Jadranka Nišević, Robert Ferlin, Radio Istra, Massimo i Mada Peršić

Jadranka Nišević, Robert Ferlin, Radio Istra, Massimo i Mada Peršić


Jutarnji list objavio je nominacije za nagradu Zlatni studio za koju glasaju čitatelji, a do 19 kategorija za koje žiri nominirao pet najboljih ostvarenja ili osoba moguće je doći putem ovog linka.

Među nominiranima su i neka dobro poznata imena iz Istre pa je Jadranka Nišević s Radio Pule nominirana u kategoriji Najbolji radijski glas u kojem joj konkurenciju čini i Robert Ferlin s Radio Rijeke, dok je Radio Istra nominirana za najbolju radijsku postaju.

Massimo je za pjesmu "Mali krug velikih ljudi" nominiran kao najbolji pjevač. Među nominiranima je i zagrebačka glumica Mada Peršić koja je početkom godine ostvarila ulogu u kazališnoj predstavi "Tosca" redatelja Damira Zlatara Freya koja je premijerno izvedena u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula.

Ovo je prilika za sve iz Istre, ali i ostatka Hrvatske da podrže svoje favorite, a osim online putem spomenutog linka moći će se glasati i putem kupona objavljenih u prilogu Studio.

Nakon dva biračka kruga slijedi finale te će se dodjela nagrada održati u direktnom prijenosu na prvom programu HRT-a 20. veljače.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater