KONCERT ZA 30 GODINA KARIJERE

Davor Radolfi u subotu u Opatiji

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Jedan od najpoznatijih izvođača latino glazbe u nas, uvijek šarmantan i temperamentan Davor Radolfi, nastupa u subotu na velikom obljetničkom koncertu u Opatiji.

Radolfi nastupa u ambijentu Velike ljetne pozornice, tik uz more, uz znameniti opatijski park Angiolina, u jedinstvenom prirodnom spoju.

Upravo ovim opatijskim koncertom Davor Radolfi započinje svoju jednogodišnju turneju "Adriatica Latina 2019.", kojom obilježava tridesetu obljetnicu samostalne karijere, a na Ljetnoj pozornici će mu se, uz njegov Ritmo Loco Band, pridružiti i popularna Zorica Kondža, poznati i svestrani istarski glazbenik Bruno Krajcar i drugi gosti iznenađenja.

Neke od najpopularnijih pjesama koje je snimio tijekom bogate karijere uključuju ljubavne balade i obrade bezvremenskih dalmatinskih i mediteranskih pjesama poput "Da života imam dva", "Kad uistinu voliš ženu", "Neka živim kako živim", "Vino me je opilo" itd.

Radolfi je poznat i po svojim duetima, kao i suradnjama s brojnim poznatim umjetnicima, od Vanne, Tereze Kesovija, Alenke Godec te brojnim drugim renomiranim umjetnicima.

Bit će to zasigurno koncert za pamćenje, a počet će u 21.30 sati.

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna (sjedenje, nenumerirano), a s popustom za studente i umirovljenike 50 kuna. Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Radolfi je gitaru uzeo u ruke 1968. godine, inspiriran kao svi u to vrijeme Beatlesima. Iste godine je glumio u filmskom klasiku "Imam dvije mame i dva tate" Kreše Golika s velikanima Fabijanom Šovagovićem, Mijom Oremović, Reljom Bašićem, Igorom Galom i drugima.

Sedamdesetih godina, Radolfija inspirira umjetnost, i odlazi u Italiju na studij dizajna. Družio se sa studentima iz cijeloga svijeta, a posebno s Latinoamerikancima, što je odredilo njegov životni pravac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater