OGRANIČEN PROZOR

Glumac "Igre prijestolja" otvoreno o tome zašto je bio samo na jednoj audiciji u životu

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Hollywoodska zvijezda Peter Dinklage priznao je da je bio samo na jednoj audiciji u životu – a razlog tomu je njegova visina.

“Ne znam kako itko preživi [audicije]. Ali ja sam imao dovoljno sreće – nisam egoističan – i imao sam vrlo uzak prozor na početku svoje karijere oko uloga koje bih mogao glumiti… Bilo je to davno i ljudi zapravo nisu razmišljali izvan okvira u smislu odabira nekoga poput mene”, rekao je u podcastu Bullseye, kako prenosi Indulge.

Dodao je: “Otišao sam na audiciju za svoj prvi film, ‘Living in Oblivion’, koji je bio o snimanju nezavisnog filma. To je bila moja prva i jedina audicija, ali nije mi otvorila nikakav zlatni put. Radio sam dva tjedna, a onda sam se vratio svom svakodnevnom poslu”.

Nakon svoje prve audicije, nagrađivana zvijezda nastavila se baviti regularnim poslovima ne bi li platila račune sve dok nakon desetljeća nije obećao sam sebi odustati od toga i pronaći stalnu karijeru.

Zanimljivo; u publici predstave u kojoj je glumio našao se redatelj Alexandre Rockwell koji ga je odmah nagovorio na igranje u njegovom sljedećem velikom projektu.

Odjednom sam postao glumac“, dodao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini