VATRENI ZNAK

SVE TAJNE LAVOVA Neustrašivi vođe i odani prijatelji kojima pripadaju svjetla pozornice

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Oni su teatralni, prate ih drame i uživaju biti u središtu pažnje. No, ovaj je znak puno kompleksniji no što se čini na prvi pogled...

Vrijeme je da iznesete crveni tepih, jer Lavovi stižu na pozornicu! Pod ovim vatrenim znakom nalaze se pravi kraljevi i kraljice zodijaka koji su uvijek spremni preuzeti svoj rojalni status: živahni, teatralni i strastveni Lavovi jednostavno obožavaju biti u centru pozornosti.

Oni su rođeni vođe i uživaju u njegovanju prijateljskih i romantičnih odnosa u kojima mogu ispoljiti svoju kreativnu i umjetničku stranu. Ovim astrološkim divama nikad neće dosaditi dekadencija i luksuz, bilo da je riječ o ekstravagantnoj odjeći, skupim večerama ili ekskluzivnim partijima – Lavovi su uvijek prvi u redu.

01style_extravaganza

Intenzivni doživljaj svijeta

Razigrani Lavovi često će se naći u vrtlogu dramatičnih romantičnih odnosa o kojima će svi pričati. Naposljetku, oni sami sebe doživljavaju kao zvijezde, stoga vas ne treba čuditi što im je svaki aspekt života prožet intenzivnim i dramatičnim događanjima.

Ovaj vatreni znak poznat je po velikoj ambiciji i odlučnosti, a njihova najveća osobina jest hrabrost u svim životnim situacijama. Oni su neustrašivi optimisti koji nikada ne prihvaćaju poraz i ne staju dok ne ostvare svoj cilj. Lavovi svaki aspekt života doživljavaju vrlo intenzivno, a usmjere li svoju hrabrost i odlučnost prema pravom cilju, sposobni su za velike stvari.

01gypsea_lust

Vjerni prijatelji i partneri

Lavovi su poznati po stabilnoj i snažnoj osobnosti, lojalnosti i dosljednosti. Oni su predani prijatelji i vjerni partneri koji će dati svoje srce u svakom odnosu. Baš poput lavova, izrazito su zaštitnički nastrojeni prema osobama koje vole i u stanju su učiniti sve za osobe iz svojeg bliskog kruga.

Velika su podrška partneru i poticat će njihovu ambiciju sve dok se ne osjete ugroženima, a dozvole li da njihov ego i ponos prevlada nad njihovom šarolikom osobnošću, velika je vjerojatnost da se neće moći zaustaviti na vrijeme i time nanijeti više štete nego koristi u odnosima s bliskim ljudima.

style_extravaganza

Rođeni vođe

Strastveni Lavovi zasjat će u poziciji vođe koja im dolazi sasvim prirodno i spontano. Odlučnost je njihovo drugo ime, a jednom kad postave svoj cilj, neće se predati dok ga ne ostvare. Lavovi ništa ne rade polovično, spremni su prihvatiti svaki izazov i kroz život prolaze uvijek podižući ljestvicu, tjerajući sami sebe da pomaknu granice svojih mogućnosti, a to je zaista vrijedno divljenja.

Nekima će djelovati kao pretjerano agresivne osobe, no oni su uistinu rođeni vođe koji su zaista sposobni dovesti druge do pobjede. S druge strane, ponekad se dogodi da osobe sa zlim namjerama pokušaju iskoristiti njihovu ljubaznost, a neustrašivi Lavovi u tom slučaju neće prezati od ispoljavanja bijesa kako vam više nikada ne bi palo na pamet zamijeniti njihovu ljubaznost za slabost.

gypsea_lust2

Gotovo da nema lojalnijeg znaka od Lava- tražite li prijatelja koji će uvijek održati svoje obećanje, Lavovi su uvijek uz vas. Na njih se uvijek možete osloniti, a ključ za otvaranje lavljeg srca jest- pažnja.

Davanje pažnje i značaja jako će im goditi i učiniti da se osjećaju važno i cijenjeno i u toj poziciji spremni su vam dati cijelog sebe. A tko ne bi volio imati hrabrog Lava uz sebe?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom