VRIJEME PROMJENE

OTKRIVANJE NAJDUBLJIH TAJNI Saznajte kako će plavi Mjesec utjecati na svaki horoskopski znak

| Autor: Portal NoviList.hr
Ilustracija (Pixabay.com)

Ilustracija (Pixabay.com)


Ovoga puta pun Mjesec naći će se u znaku Škorpiona koji će nam dati ključ za otvaranje najdubljih tajni, a na površinu će isplivati emocije koje smo davno zakopali

Ove subote, 18. svibnja stiže nam takozvani sezonski plavi Mjesec koji se u svibnju još naziva i Cvjetni Mjesec. Pun Mjesec u sebi nosi potencijal otkrivanje istine, ali i skrivenih želja, strasti i talenata.

Ovoga puta pun Mjesec naći će se u znaku Škorpiona koji će nam dati ključ za otvaranje najdubljih tajni, a na površinu će isplivati emocije koje smo davno zakopali. Iskoristite vrijeme promjene i intenzivne transformacije kako biste uklonili svaki osjećaj straha i nesigurnosti i prigrlili neke nove životne puteve. Vodite se samo jednim pravilom: ako vas nešto usrećuje i ispunjava, tada je ispravno za vas.

Vrijeme je da zaronite u vaše najdublje osjećaje: sada ćete osjećati snažnu želju za velikim promjenama u emocionalnom životu. Nekima će to pasti prilično teško i bit će primorani mijenjati neke aspekte života. Površni odnosi neće vam više biti dovoljni i umarat će vas lažna prijateljstva. Vrijeme je da preuzmete kormilo i hrabro zaplovite u neki novi svijet.

OVAN

Sjećate li se one poslovice 'kako siješ, tako ćeš i žeti'? Ovo je vrijeme u kojem ćete vidjeti plodove svog mukotrpnog rada i velikog truda koji ste uložili u karijeru. Samo se prisjetite vratiti svoje dugove- što prije, to bolje!

Koliko god da volite biti neovisni, pun Mjesec podsjetit će vas da su vam potrebne i druge osobe u životu. Uskoro vas očekuje jedan veliki i intenzivni emotivni susret koji će u vama probuditi neke nove želje. Nitko nije otok sam za sebe, zar ne? Naučite dijeliti, kako materijalna, tako i duhovna bogatstva.

BIK

Bikovi... što vas zaista usrećuje? Iako u današnje vrijeme primamo mnogo zbunjujućih poruka o tome što bismo trebali željeti u životu, samo vi znate što doista tražite. Ako nešto ne odgovara vašim najdubljim željama, slobodno možete reći "ne, hvala".

BLIZANCI

S ovakvim intenzitetom poslovnog i privatnog života, morat ćete doliti još više ulja na vatru! Ipak, ovaj tempo neće moći zadržati zauvijek. Poslužite se pragmatizmom kako biste smirili strasti i izbjegli izgaranje.

Pun Mjesec u Škorpionu naći će se u vašoj šestoj kući koja reprezentira karijeru, što znači da ćete morati još više zasukati rukave. Bilo da morate više pridonijeti sadašnjoj situaciji kako biste zadržali poziciju ili pak želite veću nagradu, na tom će vas putu puno efektnije voditi snažni osjećaji od nejasnih ideja.

RAK

Rakovi, obećanje je obećanje. Jednom kad ste se obvezali, ne možete pobjeći... čak i kad je jasno da je vrijeme da krenete dalje. Imate ograničeno vrijeme i energiju, stoga vas nitko neće kriviti ako počnete selektirati načine na koje provodite svoje vrijeme.

Pun Mjesec u Škorpionu uzburkat će strasti jer će se naći u vašoj kući zaduženoj za romantiku. Ljubomora i požuda naveset će vas na provokativno ponašanje, stoga je vjerojatno mudrije za vas da dopustite da vas vodi ljubav, a ne strah od odbacivanja.

LAV

"Ponos i radost"- ovako vas najčešće opisuju vaši ukućani. Već ste ih dovoljno impresionirali, nije li vrijeme da se posvetite nekom osobnom i značajnijem cilju?

Pun Mjesec u Škorpionu naći će se u vašoj četvrtoj kući, što će probuditi zaboravljena sjećanja iz prošlosti ili uzrokovati probleme kod kuće. Možete se postaviti hrabro i djelovati snažno, no puno hrabrije od toga jest uranjanje u najdublje strahove- ondje leži moć promjene.

DJEVICA

Sasvim je jasno da vjerujete svojoj viziji. Više od bilo kojeg horoskopskog znaka, vi uspijevate biti istovremeno idealist i realist. Sve što vam sada treba jest dobro osmišljena misija kako biste privukli osobe koje će vas podržavati na vašem putu.

Razum i logika vaši su moćni saveznici, no ovoga puta emocija je ta koja će vašim riječima i idejama dati moć. Pun Mjesec u Škorpionu naći će se u vašoj kući koja reprezentira komunikaciju te će staviti na test vašu predanost idejama.

VAGA

Ovaj puni Mjesec naziva se i Cvjetni Mjesec... a Vagama će zaista sve doslovno procvasti u životu! Ali netko, negdje mogao bi se žrtvovati za vas kako biste uživali u finim stvarima. Ne zaboravite zahvaliti- i uzvratiti.

Brige oko financija doseći će točku ključanja s punim Mjesecom u Škorpionu. No, puni Mjesec nas također daruje inspiracijom za ponovnim povezivanjem s našim zaboravljenim talentima koje ćete sada iskoristiti na sasvim novi način.

ŠKORPION

Promijenili ste se... no u to nećete uspjeti uvjeriti osobe koje vas okružuju koje će se s vama pokušati povezati na stare, provjerene načine, iako ste iznutra postali potpuno druga osoba. No nemojte brzati i naprasno prekidati veze, još uvijek postoji način da se povežete.

Pun Mjesec nalazi se u vašem znaku i može vas dovesti do potpunog emocionalnog i mentalnog kraha ili pak upozoriti na potrebu za njegovanjem zdravlja, kao i vanjskog izgleda.

STRIJELAC

Sanjarite o tome da dajte otkat na poslu? Nemojte brzati, barem dok ne dobijete bolju sliku kako biste to uopće mogli izvesti. Za sada je dovoljno da malo raščistite raspored i u sebi pronađete skrivenu strast.

Skloni ste okretanju leđa prošlosti bez ikakvog osjećaja žaljenja. Puni Mjesec naći će se u vašoj kući "zaboravljenih stvari" i otkriti nedovršene poslove koje ste zanemarili, ali i neispunjene želje s kojima se morate suočiti želite li krenuti naprijed.

allef-vinicius-205147-unsplash

JARAC

"Kreativna kontrola"- lijepo zvuči zar ne? No, nije točno riječ o onome što mislite. Imati originalnu ideju odličan je početak, no kako je oživjeti? Morat ćete se prepustiti i vjerovati kreativnom procesu.

Očekujte komplikacije s prijateljima i kolegama. Manipulativni pojedinci lišit će vas potpore, a osobe u koje nemate povjerenja propitivat će vaše motive. Budite jasni i određeni kad je riječ o očekivanjima koja imate od drugih.

VODENJAK

Održavajte vatru- trebat će vam da vas održi fizički, mentalno, emocionalno i duhovno dok prolazite kroz velike unutarnje promjene. Sada se pojavljuju neki novi uvidi o vašem životnom pozivu i dužnostima prema okolini.

Skrivanje vam neće pomoći u situaciji kad vam emocionalne osobe otežaju vaše javne i profesionalne odgovornosti. Ovaj vas puni Mjesec izaziva da osjetite što drugi žele umjesto da pretpostavite da je riječ o razumnim, logičnim osobama.

RIBE

Teško vas je uhvatiti. Vrlo se lako izgubite u struji vlastite svijesti, stoga je potrebno da imate neku vrstu sidra. Razmislite o uključivanju u zajednicu koja pruža potporu ili o usvajanju neke nove filozofije i stila života koji vas privlači.

S punim Mjesecom u Škorpionu u vašoj kući zaduženoj za udaljena mjesta suočit ćete se s oprečnim emocijama i strahovima, kad je riječ o putovanju. No, postat će vam jasno da trebate proširiti horizonte i znanja kako biste zadovoljili glad za rastom i razvijanjem koje još možda niste ni svjesni.

averie-woodard-111831-unsplash

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum