NEKOLIKO PRAKTIČNIH SAVJETA

SVE JE ZAPISANO U PLANETAMA: Kako preživjeti trenutne aspekte?

| Autor: Miloš TOMIĆ

Iako su Sunce i mlad Mjesec u Ovnu su donijeli val nove energije, još uvijek dobivam pitanja od klijenata i ljudi iz bližeg okruženja - kada će proći ova letargija?

Krivac za ovakvo stanje su tri planete u znaku Riba, Merkur, te Venera i Neptun (koji se danas 10. travnja sreću u egzaktnoj konjunkciji). Pored njih, tu je i zloglasni stelijum u Jarcu: Saturn, Pluton i Ketu. Saturn i Pluton imaju zanimljivu reputaciju, jer ih se karakterizira kao mračne, duboke i intenzivne planete. Saturn hladi, usporava, postavlja granice, a Pluton transformira, regenerira i diže iz pepela.

Složit ćete se, nijedan od ovih procesa nije lak. Saturn i Pluton se sreću na svakih 34-38 godina, ali su se u Jarcu zadnji put sreli prije nekoliko vjekova. Njihov egzaktan susret se dešava u siječnju 2020, ali će tijekom travnja biti na najmanjem rastojanju (od svega 3*), prije nego što oba krenu retrogradno krajem mjeseca. Ovo je zatišje pred buru. Kada tome dodamo i Južni čvor, jasno je da trenutno živimo u vremenu kolektivnog čišćenja karme i dubokih, sistemskih procesa koji djeluju na globalnom nivou. Svijet koji trenutno poznajemo, više nikada neće biti isti. Ali, kako se u ovu priču uklapa stelijum u Ribama? Zadatak Neptuna je da nam olakša tranzit u nove dimenzije našeg postojanja. On u Ribama boravi već nekoliko godina, a efekti su mu posebno naglašeni kad mu se priključe i druge planete, kao Merkur (do 17.04) i Venera (do 20.04).

Zbog njih teško razmišljamo, zbunjeni smo, tonemo u iluzije i svijet mašte, te se vodimo isključivo intuicijom. Da bi lakše prebrodili ovo razdoblje, napisao sam nekoliko praktičnih savjeta, koje možete primijeniti kako biste živjeli u skladu sa trenutnim aspektima.

1)        Meditirajte

2)        Zapalite svijeću ili mirisni štapić - energetski pročistite svoj životni prostor

4)        Presložite ormare, raščistite nered – red u prostoru oslikava red u mislima

5)        Zadovoljite čula - komadić crne čokolade je odličan način da zadovoljite čula, uzemljite energije i pročistite 6. čakru – treće oko

6)        Pomozite nekome - volontirajte ili bar donirajte odjeću

7)        Manifestirajte ljubav - vjerojatno ne govorite dovoljno ljudima oko sebe da ih volite

8)        Izgovorite molitvu

9)        Zamislite želju

Vrijeme je za globalni energetski reset!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater