ASTRO PROGNOZA

DANAS JE NAJSRETNIJI DAN OVE GODINE Kakvi će onda biti ostali?

| Autor: Glas Istre
foto: Pixabay

foto: Pixabay


Početak ove 2021. godine izgleda kao nastavak protekle 2020., što nam se nikako ne sviđa. Ali postoji i doba vijest. Prema astrolozima, predviđa se da će se najsretniji dan 2021. godine dogoditi upravo u siječnju, i to danas, 28. siječnja. Tada se očekuje da će astrološka povezanost između Jupitera i Sunca, zajedno s punim mjesecom, zasijati i prijeko potrebnu svjetlost na taj dan, piše portal Žena.hr.

Pojašnjavaju da će Sunce i Jupiter 28. siječnja biti točno u konjunkciji u Vodenjaku i tu doista dolazi do ogromne snage i sreće, stoga, ako napraviš prvi korak na najsretniji dan u godini, imat ćeš veću stopu uspjeha bez obzira na kratkoročne i dugoročne ciljeve koje pokušavaš postići. A budući da Jupiter želi da rastemo i postajemo bolji, najbolji način da se iskoristi energija najsretnijeg dana 2021. godine jest da tvoje misli ostanu pozitivne i da riječi pretvoriš u djela.

Mogućnosti za rast ovog dana mogu se proširiti na fizičku, financijsku, mentalnu i duhovnu razinu, a očekuje se energični nalet optimizma, velikodušnosti i samopoštovanja. Sukladno tomu, svaki od horoskopskih znakova može očekivati nešto dobro na najsretniji dan u godini ovisno o pojedinom znaku i osobnoj natalnoj karti, piše Žena.hr. Dodajmo i to da svaka osoba ima potencijala za samo njihove sretne dane u godini, koji se naravno ne moraju podudarati s današnjim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater