BY ANDELKA SUBAŠIĆ

Smirite živce: KADA PLANETI ''POMIJEŠAJU KARTE''

| Autor: Anđelka Subašić, astrologinja
(Pixabay)

(Pixabay)


Kakav dan danas, kakav tjedan: veliki, višestruki križ planeta na ekliptici, uz dodatne dvije planetarne opozicije.

Jednostavno rečeno - toliki naboj energije, kao da su strujni kablovi pomiješani i izazivaju strujne udare. Zato raste broj zaraženih, zato se događaju ne samo verbalni već i fizički sukobi i obračuni, prirodne i druge nesreće.

I strah je prisutan u prevelikoj mjeri. Konfuzni i neodlučni su oni koji trebaju donijeti važne odluke. Jedino ispravno postupanje i razmišljanje je - smiriti se, strpjeti se, obuzdati vlastite porive, izbjegavati diskusije i sukobe, prepustiti se tišini makar i na pet minuta (nekoliko puta u tom slučaju), odgoditi važne odluke barem za 2-3 tjedna.

Ne zaboravimo koliko su važne riječi koje vas umiruju, tišina koja godi duši, zrake sunca koje miluju vaše lice i daju ljekovitu svjetlost, pjev ptica koji rezonira u srcu, izjava ''volim te'', udobna odjeća koja vas nježno grije, topli napitak i miris hrane koji bude lijepa sjećanja na djetinjstvo...

Sretni smo što imamo tehnologiju koja nam pomaže da se čujemo i vidimo sa dragim osobama; što možemo pun toga obaviti jednostavnije nego prije, a najsretniji smo kada se osjećamo zdravi u ovome trenutku.

Poštuj i voli sebe i druge.

Čuvaj i štiti sebe i druge.

Anđelka Subašić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom