treći po redu

Tech City organizira Digital Meetup za interesente tehnologije

| Autor: Ian Tataj
(Screenshot @tcp.hr Instagram)

(Screenshot @tcp.hr Instagram)


Treći po redu mjesečni Meetup event posvećen svijetu tehnologije i dizajna u organizaciji Udruge Tech City Pula u suradnji s obrtom Wivio, kreće u 18 sati ovog četvrtka u prostorijama Udruge na adresi Mletačka ulica 8.

Posjetitelji Meetup-a imat će priliku čuti dvije uspješne priče – onu o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa – Beamer, te onu o izgradnji Freelancing karijere i izazovima koje je potrebno premostiti na putu do uspjeha.

Također, osim Digital Meetup-a koji je na rasporedu u četvrtak, u petak je i IT pub kviz u prostorijama Caffe bara La Resistance iznad Arene u organizaciji Superteama Balkan uz podršku TCP-a. Sudionike kviza očekuju vrijedne nagrade, a broj ekipa je ograničen – sve informacije i obrazac za prijave dostupne su na društvenim mrežama Udruge TCP.

- Posjećenost Digital Meetup-a motivira nas da i dalje nastavimo povezivati stručnjake iz raznih područja koji nesebično dijele svoje znanje, iskustvo i vještine sa svima koji dođu u prostorije TCP-a. Želimo da Pula nastavi pratiti trendove i biti oaza za digitalne tehnologije, male i velike tvrtke te pojedince koji se bave IT-em, zato je bitno održavati prostor za učenje i povezivanje, istaknuli su iz TCP-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum