ESPORTS

Dnevni boravak Rojca ugostio još jedno gaming natjecanje

| Autor: Mladen RADIĆ
(Promo)

(Promo)


U Dnevnom boravku Rojca navikli smo se gledati izložbe, filmove ili predstave te slušati predavanja i okrugle stolove, a prije par dana održano je još jedno natjecanje u esport turniru, u organizaciji Fantastic Esportsa. Događaj je privukao brojne ljubitelje elektronike, esportsa i gaminga koji su se natjecali i navijali za svoje favorite, a pridružili su se i članovi udruge Zaigrana koza.

Posjetitelji su imali priliku prijaviti se i natjecati u raznim igrama, poput "Tekken 8" i "FC 24" gdje su se talentirani natjecatelji nadmetali za titulu prvaka. Titulom Tekken 8 prvaka okrunio se zokizo33 dok je "FC 24" titulu odnio Antonio, a pobjednici su primili nagrade koje im je osigurao jedan od sponzora. Osim natjecanja u "Tekkenu 8" i "FC 24", gamerima su na raspolaganju bila dostupna vrhunska gaming računala i gaming monitori uz brzi Internet.

Kako ističu organizatori, ovaj događaj nije bio samo natjecanje, već i prilika za druženje i razmjenu iskustava među članovima gaming zajednice.

- Ovaj događaj dokazuje da esports nije samo zabava, već i prilika za zajedništvo i uzbuđenje među igračima i ljubiteljima te tehnologije. S nestrpljenjem očekujemo sljedeće događaje Fantastic Esportsa i priliku da se ponovno okupimo u Rojcu kako bismo proslavili strast prema igrama, kaže osnivač i direktor Fantastic Esportsa Ivan Tadić koji se zahvalio sponzorima na podršci, kao i posjetiteljima.

Fantastic Esports najavljuje svoje sudjelovanje na Expo Game.ri u Rijeci 6. i 7. travnja gdje će svi zainteresirani imati priliku se natjecati u "CS2" i "Valorant" disciplinama ili jednostavno doći i družiti se.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of