FUTSAL

Futsal Pula izborila nastup u Kupu Hrvatske PULJANI POBJEDNICI KUPA REGIJE

| Autor: Ivica CEROVAC

Otočac - Futsal Pula 2:6 (2:3). U finalu odigranom u Otočcu domaćin je prvi došao u vodstvo, na što su Puljani odgovorili s tri pogotka. U nastavku su Puljani u potpunosti zavladali parketom i s tri nova pogotka stigli do uvjerljive pobjede

  

Finale Kupa regije zapad: Otočac - Futsal Pula 2:6 (2:3). Dvorana Srednje škole Otočac. Strijelci: 1:0 Tonković, 1:1 Tonković (ag), 1:2 Imširević, 1:3 Vukmir, 2:3 Draženović, 2:4 Barišić, 2:5 Đapić, 2:6 Barišić.

OTOČAC: Krznarić, Banić, A. Ostović, M. Ostović, Džaja, Vukelić, Draženović, Jurković, Tonković, Krznarić, Bronzović, Bunjevčević.

FUTSAL PULA: Glavonjić, Urošević, Paus, Lolić, Imširević, Lorber, Muhić, Hoxha, Barišić, Nerovčić, Đapić, Vukmir.

Futsal Pula osvojila je Kup regije zapad i plasman u Kup Hrvatske. U natjecanju u kojem su lani "zapeli" u polufinalu, nakon što ih je u Novom Marofu istoimeni domaćin svladao boljim izvođenjem šesteraca, pulski su hakleri ove godine otišli do samog kraja. U finalu odigranom u Otočcu domaćin je prvi došao u vodstvo, na što su Puljani odgovorili s tri pogotka. Pred odlazak u svlačionice Otočac je drugim pogotkom vratio rezultatsku neizvjesnost, ali to je bilo sve od domaćih igrača. U nastavku su gosti zavladali parketom i s tri nova pogotka stigli do uvjerljive pobjede.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater