piše robeto CAR

Bodom i igrom zadovoljni s "Drosine"

Ilustracija / Roberto Car

Ilustracija / Roberto Car


Lijep, sunčan proljetni dan, atraktivan suparnik, borba pulskih nogometaša za pozicije koje vode u Europu, igrajući atraktivan napadački nogomet, i nešto bolje stanje već opjevanog pulskog travnjaka, bili su dovoljni da ljubitelji najvažnije sporedne stvari iz Pule i cijele Istre u velikom broju stignu na "Drosinu". Suprotno uvriježenoj tradiciji, već dvadesetak minuta prije početka utakmice tribine su bile dobrano popunjene. Već i to što su otvorene sve četiri tribine uljepšalo je ionako sjajan ugođaj. Dobro raspoloženi gledatelji čekali su da sudac Duje Strukan da znak za početak.

Utakmica je počela u ritmu pjesme Demona koji su u velikom broju zauzeli svoja mjesta na sjevernoj tribini. Potom su s druge strane odgovorili i gostujući navijači, a na travnjaku se igrao pravi derbi. Čim je sudac Strukan dao znak za kraj prvog dijela, s razglasa je premijerno puštena nova klupska himna "Ča im delamo".

U nastavku su prvo Demoni izveli lijepu koreografiju u 60. minuti, potom su u suradnji sa Zapadom dali podršku "zeleno-žutima" a onda su, nažalost, gostujući navijači uzrokovali prekid bacajući baklje na teren. Na koncu su ipak svi otišli zadovoljni s "Drosine". Bodom i igrom pulski navijači posebno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater