HRPA PODRŠKE

Palača je preplavljena s "desecima tisuća" čestitki i darova za ozdravljenje za Kate Middleton

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Buckinghamska palača je preplavljena "desecima tisuća" čestitki za ozdravljenje i darova za princezu od Walesa, Kate Middleton, nakon njezina hrabrog priznanja da se podvrgava liječenju raka, prenosi Daily Mail.

Tim za korespondenciju u palači je "vrlo dirnut" ljubavlju i naklonošću pokazanim prema Kate, koja je snimila emotivnu video poruku otkrivajući da je započela preventivnu kemoterapiju. Osoblje namjerava odgovoriti svim piscima. Iako princ i princeza od Walesa imaju svoj privatni ured u Kensingtonskoj palači, sva pisma članovima kraljevske obitelji obrađuje Ured za dvorsku poštu.

U normalnom tjednu palača bi očekivala primiti do 1.000 pisama svaki tjedan od članova javnosti s raznim upitima ili porukama dobrih želja za pojedine članove kraljevske obitelji. No, ono što su doživjeli od otkrivanja zdravstvenih problema princeze značajno je premašilo tu uobičajenu brojku.

Prisjetimo se, Kate je neočekivano primljena u bolnicu početkom godine na abdominalnu operaciju. Ostala je u The London Clinic dva tjedna prije nego što se vratila kući na oporavak. U ožujku, nakon razdoblja intenzivnih globalnih spekulacija o njezinom zdravlju, princeza je sama potvrdila da su, iako se u početku nije smatralo da je njeno stanje kancerogeno, liječnici naknadno otkrili dokaze bolesti.

Jasno je rekla da se treba usredotočiti na svoj oporavak, ali i na podršku svojoj maloj djeci u teškom razdoblju, moleći da se njezinoj obitelji da vrijeme i prostor dok ne završi liječenje.

Ranije ovog tjedna, Kensingtonska palača je naglasila da joj je i dalje potrebno vrijeme i prostor za oporavak. Govoreći na lansiranju važnog izvješća njezine radne skupine za rano djetinjstvo, glasnogovornik Kensingtonske palače naglasio je da se vijest ne bi trebala smatrati njezinim povratkom na posao.

"Princeza od Walesa bila je pokretačka snaga radne skupine za poslovanje. Bila je informirana od početka radne skupine, pročitala je izvješće i informirana je o njemu. Ovo je jasno obećanje koje je dala da će tijekom svog javnog služenja ovo biti njezin fokus.

To će se nastaviti kada se vrati na posao. No, bili smo vrlo jasni da joj je sada potreban prostor i privatnost za oporavak. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo od liječnika", objasnio je visoki kraljevski pomoćnik.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom