OD ZAGREBA DO LIKE

VIDEO / Objavljena je službena video razglednica kojom nas Lucija predstavlja na izboru za Miss Universe

| Autor: Portal NoviList
Ilustracija (Pixsell)

Ilustracija (Pixsell)


Lucija Begić (23) predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem izboru Miss svijeta koji se održava u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka dok će veliki finale biti održan u New Delhiju.

Upravo u velikom finalu, Begić će se predstaviti raskošnom haljinom čiji je autor naš poznati  dizajner Ivan Alduk.

Nedavno je objavljena i video razglednica putem koje se Lucija predstavlja svijetu, a uvodne scene razglednice snimljene su u Zagrebu gdje naša predstavnica pohađa fakultet.

“Šetamo povijesnim dijelom Zagreba gdje se sudaraju tradicionalni i moderni svijet; od kule Lotrščak do Gradeca i naše predivne Katedrale”, kaže Lucija i pritom se osvrće na potrese koji su 2020. godine nanijeli veliku štetu.

Iduće scene prikazuju Liku otkuda Lucija i potječe, a nakon scena Plitvičkih jezera, objašnjava: “Ovdje možete iskusiti najljepšu prirodu, poput predivnog Nacionalnog parka Plitvička jezera i velikih vodopada. Lika je mjesto gdje se sudaraju obala i planine.”

Naša predstavnica potom dodaje da je ponosna što dolazi iz Like jer “Lika nije poznata samo po očaravajućoj prirodi, veći uspješnim, snažnim i moćnim ženama koje oduzimaju dah”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater