u konkurenciji 16 djevojaka

Izabrana je nova Miss Universe Hrvatske. Među ljepoticama koje su ponijele titule, našla se i jedna Puljanka

| Autor: Glas Istre
Pobjednica Andrea Erjavec (Snimio Vedran Peteh / Cropix)

Pobjednica Andrea Erjavec (Snimio Vedran Peteh / Cropix)


Večeras je u Zagrebu odabrana je nova Miss Universe Hrvatske, piše Index.hr.

Na 27. izboru za titulu najljepše natjecalo se 16 djevojaka, a pobjednica je Andrea Erjavec. Ona će predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Titulu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski.

U top 5 najljepših ušle su i Mihaela Posavec (19), Polina Mytko (27), Andrea Erjavec (23), Sara Garac (22) i Lucciana Ćebo (19). Prva pratilja je Lucciana, a druga Sara, dok je titulu Miss simpatičnosti osvojila Puljanka Paola Kliba (21).

Titulu Miss simpatičnosti osvojila Puljanka Paola KlibaTitulu Miss simpatičnosti osvojila Puljanka Paola Kliba

"Prijavilo se preko 400 djevojaka iz cijele Hrvatske. Selekcijom je odabrano Top16 koje su ušle u finale izbora Miss Universe Hrvatske 2023. Sve su redom obrazovane mlade djevojke, neke još studiraju i kao takve imaju utjecaj na mlađe generacije radeći na malim projektima s mogućnostima pozitivnih promjena", rekla je Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću Direkcije MUH, prije samog izbora.

"Na svjetskom izboru te uspješne mlade žene znaju i po nekoliko svjetskih jezika, imaju po dva fakulteta i cijenjene su u svojim zemljama. Pravi su razlog zašto su baš one odabrane kao ambasadorice svojih zemalja jer na svojim platformama promiču i iniciraju promjene u društvu", dodala je Delač.

(Foto: PR Miss Universe Hrvatske)(Foto: PR Miss Universe Hrvatske)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum