nezavidna kolekcija

Milan Popović je protiv Severine pokrenuo više od 50 sudskih postupaka

| Autor: Novi list
(Snimio Marko Lukunić/Pixsell)

(Snimio Marko Lukunić/Pixsell)


Srpski poduzetnik Milan Popović pokrenuo je više od 80 pravnih postupaka protiv svoje bivše partnerice, pjevačice Severine Vučković, i njoj bliskih ljudi, piše Telegram.

Među tim pravnim postupcima našle su se kaznene i prekršajne prijave, kao i izvanparnični postupci, ovršni postupci, zahtjevi za revizijom upućeni Vrhovnom sudu, prijave centrima za socijalni rad, disciplinski postupci protiv njezinih odvjetnika, tužbe protiv menadžera te tužba protiv nećakinje s kojom pjevačica živi.

Uz to, Osim toga, slao je pisma predsjedniku Republike Hrvatske, Zoranu Milanoviću, kao i premijeru Andreju Plenkoviću, Hrvatskom saboru, ministarstvu nadležnom za socijalu te ministarstvu rada. Osim toga, tražio je postupanje pravobraniteljice za zaštitu djece, a obraćao se i pučkoj pravobraniteljici.

Kada se sve zbroji, Popović je tužio Severinu u 17 kaznenih i 34 parnična postupka, koji uključuju prvostupanjske i drugostupanjske. Pritom je i desetak puta prekršajno prijavljivao Severinu za obiteljsko nasilje, no sve su te prijave odbačene. Protiv nje je pokrenuo i četiri ovršna postupka.

Od nadležnog Centra za socijalnu skrb, Popović je u više navrata tražio da provode mjere nadzora nad roditeljskom skrbi Severine, te im konstantno upućuje podneske s raznim zahtjevima. Vrhovnom se sudu obraćao tri puta. Sedam se postupaka vodilo i protiv Severininih odvjetnika, no i te su prijave odbačene. Petoro Severininih bliskih prijatelja primalo je pisane prijetnje Popovićevih advokata, a novinare je prijavljivao Sudu časti HND-a.

Također, nekoliko postupaka vodio je protiv Severininog menadžera, Tomice Petrovića, ali je i njih redom ili izgubio ili povukao. Severininu nećakinju tužio je jer je na društvenim mrežama podijelila tekst iz medija. Srpski je poduzetnik  pokrenuo i nekoliko postupaka u kojima je tražio izuzeće sudaca Općinskog građanskog suda u Zagrebu, i to samo u posljednje dvije godine četiri puta.

Naposljetku, Telegram navodi i da je pjevačica otkrila kako je bivši suprug "uselio" preko puta njezine kuće. Tamo je, naime, ugrađena širokopojasna kamera, što je Severina prijavila Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Agencija je dala nalog da se kamera ukloni, no nekadašnji je vlasnik kuće postao direktor u Popovićevim tvrtkama, pa kamera i dalje nije uklonjena.

Severina se povodom ovih vijesti javila na društvenim mrežama, objavivši dio članka uz Balaševićeve stihove iz pjesme "Ne lomite mi bagrenje".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of