Surova realnost

Danijela Dvornik otkrila trenutno mentalno stanje: "Možda izgledam dobro, ali duboko u sebi…"

| Autor: Novi List
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Danijela Dvornik običava sa svojim pratiteljima dijeliti različite trenutke iz privatnog života, a zadnjih se nekoliko dana posvetila reproduciranju sadržaja na temu putovanja na kojeg je otišla s prijateljicom.

Pratitelje je tako obavijestila o trenutnom stanju. Prvo je to učinila putem Instagram priče, a zatim i putem objave.


Instagram screenshot @danijeladvornik

"Možda vama izgledam dobro, ali duboko u sebi, ne sjećam se nijedne lozinke niti znam ijedan broj mobitela bližnjih", napisala je Danijela, dodavši hashtag "surova realnost".

Potom se oglasila i putem objave, obavijestivši obožavatelje o daljnjim planovima.


",Između stalnog pakiranja torbe koje sam ispraksirala do savršenstva kao i brzinu cijelog procesa,mijenjanja aviona, taksija i na kraju krajeva, samih destinacija, još nešto držim pod kontrolom, živce", našalila se Danijela, te dodala:

"Ne dopuštam ničemu da me izbaci iz moga balansa a znate kako nervoza na putovanju može ugroziti sve. Zato ovako lipo izgledam… kao da se nisam makla dalje od svoje kuće. Sutra opet kupimo torbe i idemo brodom na jedan drugi otok Siquijor. Pa nekoliko dana guštanja i istraživanja."


Inače, prije nekoliko dana obavijestila je pratitelje i o dosadašnjim dojmovima.


"Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju, gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti a da ne promisliš sto se van tih zidova dešava. Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno.Osim radoznalosti treba i hrabrosti da se suočiš sa istinom koja nije uvijek obojana rozom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti. Sve što možeš učiniti jest da još vise cijeniš ono sto jesi i sto imaš. Ponekad jednostavno moraš otići da bi se vratio“, napisala je tada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater