i dalje dramatično

Obje bake Elle Dvornik žestoko kritizirale Charlesa, a sad se oglasila i Danijela Dvornik

| Autor: Glas Istre
Danijela Dvornik (Snimio Petar Glebov / Pixsell)

Danijela Dvornik (Snimio Petar Glebov / Pixsell)


Nakon što je obitelj influencerice Elle Dvornik (32) oplela po njezinom uskoro bivšem suprugu, britanskom poduzetniku Charlesu Pearceu (45), njezina majka, blogerica Danijela Dvornik (56) objavila je znakovitu poruku na društvenoj mreži, prenosi Net.hr.

Danijela je na Instagram Storyju podijelila fotografiju i uputila poruku koja je mnoge zaintrigirala i bacila fanove u duboko razmišljanje.

(Foto: RTL)(Foto: RTL)

"Svatko od vas je sreo bar jednog magarca koji o vama izmišlja laži, nekoliko svinja koje laži prepričavaju i mnogo ovaca koje u te laži vjeruju", napisala je, ne navodeći o kome govori.

Podsjetimo, nakon što je Ella javno priznala da prolazi kroz proces razvoda od Charlesa, drame ne prestaju. Britanac je dodatno 'zapaprio' ovaj težak proces kroz koji prolaze, tražeći udio obiteljske kuće u Balama, koja je u vlasništvu influencerice.

Charles Pearce i Ella Dvornik (Snimila Miranda Čikotić / Pixsell)Charles Pearce i Ella Dvornik (Snimila Miranda Čikotić / Pixsell)

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine", piše u Zemljišnim knjigama, prenosi 24sata.

Ubrzo se umiješala i Ellina obitelj, koja je kritizirala Pearcea na društvenoj mreži.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka tko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", komentirali su iz obitelji za 24sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter