ročište

Ella Dvornik i Charles Pearce pred sudom u Puli

| Autor: Glas Istre
Charles Pearce i Ella Dvornik (Snimila Miranda Čikotić / Pixsell)

Charles Pearce i Ella Dvornik (Snimila Miranda Čikotić / Pixsell)


Ella Dvornik i Charles stigli su na Općinski sud u Puli, gdje su se oboje pojavili u prisutnosti svojih odvjetnika, piše 24sata.

Elli Dvornik i njezinu uskoro bivšem suprugu Charlesu Pearceu danas je zakazano ročište, a fotografi su ih ulovili tijekom dolaska na Općinski sud u Puli.

Na izjave novinara nisu htjeli odgovarati, a već prije Ella se na svom Instagramu oglasila povodom svega toga te objasnila kako ne želi da njezina djeca jednog dana čitaju sve i svašta o rastavi svojih roditelja.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda, piše 24sata.

Ni Charles nije ništa želio komentirati, a video njihova dolaska možete pogledati ovdje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini