POTRAGA U SRBIJI

Roditelji Danke Ilić opet u policiji. Vraćaju se sve izbrisane poruke iz telefona majke nestale djevojčice

| Autor: Novi list
(Foto X)

(Foto X)


Kako prenosi reporterka "Blica" s lica mjesta, majka nestale Danke Ilić je u policiju došla sama, a ušla je poslije muža gotovo neprimjetno, prolazeći iza automobila.

Nekoliko koraka ispred nje bio je njen suprug Miloš, otac Danke Ilić, koji je u policiju došao u pratnji svoje obitelji, javlja Blic.

Kako saznajemo, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić posljednja imala kontakt s djevojčicom, naložilo detaljno vještačenje njenog telefona.

– Vratit će se sve njene obrisane poruke – kaže izvor "Blica".

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se jučer u policijskoj stanici u Boru saslušavala o okolnostima nestanka kćeri

Kako javlja Blic, policija s njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene kćeri.

Razgovori koje majka obavlja s policijom i vještačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminirana iz daljnje istrage.

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje kćeri i time poslao poruku da se i dalje nada je djevojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Kako je "Blic" jučer objavio, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi pregledati sve vodovodne i kanalizacijske sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati pročešljati i cijelo jezero.

Policija je jučer s majkom male Danke išla na mjesto gdje je djevojčica nestala.

Učinjena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini