paraolimpijac

Vrhunski sportaš Davor Komar na prijemu kod gradonačelnika

| Autor: Glas Istre
S prijema

S prijema


U pulskoj Komunalnoj palači gradonačelnik Filip Zoričić danas je primio je vrhunskog sportaša Davora Komara, njegove trenere Zvjezdanu Grganja i Valtera Ivančića te asistenticu Vesnu Lavrihu.

„Ponosni smo na ono što jesmo i ono što imamo, a imamo vrhunske sportaše koji promoviraju Pulu i Istru. Čestitam Vam na svim osvojenim medaljama i na dobivenom Rješenju o kategorizaciji sportaša s invaliditetom Republike Hrvatske I. kategorije vrhunski sportaš u sportu paraboćanje. Volio bih da i naš grad prepoznaje svoje sportaše, olimpijce i paraolimpijce“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Davor Komar zahvalio je Boćarskom klubu osoba s invaliditetom Istarske županije na podršci i Gradu Puli bez kojih odlazak na sva natjecanja ne bi bio moguć. Istaknuo je da je Grada Pula jedan od najtrofejnijih gradova u Hrvatskoj po broju sportaša s invaliditetom.

Treneri su ponosni na Komara, koji neumorno i strpljivo trenira svaki dan pripremajući se za putovanja i natjecanja koje slijede, World Challenger Bocia u Poljskoj te Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Naš paraolimpijac osvojio je zlato na Svjetskom kupu u Portugalu 2018. godine, broncu u Hong Kongu 2019. godine, nastupio je na paraolimpijskim igrama u Tokiju, osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom kupu u boćanju osoba s invaliditetom u Rio de Janeiru 2022. godine. Nedavno se vratio sa Svjetskog kupa iz Portugala gdje je osvojio četvrto mjesto pojedinačno i peto mjesto u paru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum