TONY CETINSKI

Večeras u Labinu započinje novu turneju; PRIPREMA SE SPEKTAKULARNI KONCERT


Tony Cetinski spektakularnim koncertom za sve generacije večeras, 1. ožujka od 21 sat u Sportskom centru "Franko Mileta" kreće na veliku turneju koja će nakon Labina posjetiti Arenu Zenica, sarajevsku Zetru te kultni Tašmajdan u Beogradu.

Koncertna era

Upravo je labinskom Clubu Alter Ego pripala čast da prvim velikim koncertom označi početak nove koncertne ere velike akustične dvorane sportskog centra "Franko Mileta" u Labinu. Tony Cetinski, glazbenik i pjevač u javnosti je postao poznat prvim albumom "Srce nikad ne laže", a jedni od najvažnijih trenutaka u karijeri su mu pjesma "Nek te zagrli netko sretniji" i nastup na Eurosongu s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva". Tony je snimio duet "Dolce suono" sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom. Na koncertu koji je José Carreras održao u zagrebačkoj Areni 2009., Tony je bio gost slavnom tenoru zajedno sa Celine Byrne. Kao gost Michaela Boltona nastupio je na koncertima u londonskom Royal Albert Hallu. Tony je oduševio englesku publiku svojom izvedbom pjesama "Caruso" i "O sole mio". Odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića za doprinos kulturi te je višestruki dobitnik Porina i ostalih nagrada. Zadnjih nekoliko godina je među dva najemitiranija izvođača u Hrvatskoj. Bio je član žirija u reality showu "Hrvatska traži zvijezdu". Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma "Kao u snu", ali naravno i one pjesme koje su se duboko urezale u dušu svih generacija: "Kad žena zavoli", "Ja sam zaljubljen", "Tebe ne bih mijenjao", "Nek te zagrli netko sretniji", "Opet si pobijedila", "23. prosinac", "Blago onom tko te ima" i mnogo drugih.

Spektakl

Svaki njegov koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta u Labinu. Nakon koncerta nastavlja se after party do jutra uz provjerene dečke iz benda The Night expres. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kuna (parter) i 120 kuna (tribine) mogu se kupiti u Labinu - Club Alter Ego (petak do 14 sati). Program započinje u 21 sat, a posjetitelji se mole da dođu u sportski centar od 20.30 sati, kada se otvaraju ulazi.

Za sve posjetitelje koji dolaze iz ostalih mjesta na raspolaganju će biti parkirališta koja se nalaze neposredno do dvorane, potom parkiralište ispred Srednje škole Mate Blažine, parkiralište kod OŠ Ivo Lola Ribar te Matija Vlačić te parkiralište u centru Labina. (Branko BIOČIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater