NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ

SVEUČILIŠTE JURJA DOBRILE Studentima iz drugih sredina koji studiraju u Puli na raspolaganju 130 MJESTA U DOMU I 162 SUBVENCIJE ZA PODSTANARE

| Autor: Duška PALIBRK
Studentski dom u Puli nedaleko je fakulteta i centra grada

Studentski dom u Puli nedaleko je fakulteta i centra grada


U tijeku su i prijave za ljetni smještaj u Studentskom domu. Dakle, oni studenti koji imaju potrebu boraviti u Puli tijekom ljetnih mjeseci radi sezonskog posla, trebaju dostaviti popunjen obrazac za prijavu te potvrdu poslodavca

Studentski centar pulskog Sveučilišta raspisao je natječaj za smještaj u Studentskom domu i subvencioniranje privatnog smještaja studenata u sljedećoj akademskoj godini. Studentima je na raspolaganju 130 mjesta u Domu te 162 subvencije za smještaj kod privatnog stanodavca u Puli. Mogu se prijaviti redoviti studenti s prebivalištem izvan Pule, hrvatski državljani i državljani EU-a koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile ili su kandidati za upis redovitog studija u Puli u jesenskom roku.

Natječaj je otvoren do 3. kolovoza i objavljen je na adresi https://www.scpu.hr/hr/informator/obavijesti-sc/2122/natjecaj-za-smjestaj-studenata-u-studentski-dom-pula-i-subvencioniranje-smjestaja-studenata-koji-stanuju-kod-privatnih-stanodavaca-u-puli-u-akademskoj-godini-20202021/. Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se preporučenom poštom na adresu Studentskog centra Pula, Preradovićeva 28A, a samo iznimno osobno radnim danom od 8 do 15 sati.

Privremena rang lista bit će objavljena do 14. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog doma i na web stranici Studentskog centra (www.scpu.hr). Prigovori na bodovanje dokumentacije upućuju se u roku od osam dana Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra, a oni imaju najviše 15 dana da objave konačnu rang listu.

U tijeku su i prijave za ljetni smještaj u Studentskom domu. Dakle, oni studenti koji imaju potrebu boraviti u Puli tijekom ljetnih mjeseci radi sezonskog posla, trebaju dostaviti popunjen obrazac za prijavu te potvrdu poslodavca. Ukoliko još uvijek nemaju osiguran ljetni posao, potvrdu poslodavca ili ugovor o obavljanju studentskog posla preko Student-servisa dostavit će naknadno.

Ljetni smještaj mogu koristiti isključivo studenti koji žele raditi u Puli tijekom sezone, i to u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza, ali se useliti mogu već sada jer su mnoge sobe slobodne. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu studentski-dom@scpu.hr. Obrasci i sve ostale informacije nalaze se na web stranici Studentskog centra Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater