OVE NEDJELJE OD 11 DO 15 SATI

Odvoz zelenog otpada iz MO Monvidal, Arena, Kaštanjer, Gregovica, Stari grad i Busoler

| Autor: Borka PETROVIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Odvoz zelenog otpada ove će se nedjelje, 20. listopada, organizirati u mjesnim odborima Monvidal, Arena, Kaštenjer, Gregovica, Stari grad i Busoler. Građani zeleni otpad mogu dovesti na najbližu lokaciju u vremenu od 11 do 15 sati. Odložiti se može do dva kubna metra otpada, a građani se mole da zbog evidencije donesu osobnu iskaznicu ili zadnji isječak računa Herculanee.

Na Monvidalu će se otpad prihvaćati na raskrižju Monvidalske i Studenčeve ulice, u Valvidalskoj ulici i kod utvrde Monvidal. U MO Arene u Stiglichevoj ulici i na zelenoj površini u ulici Ozad Arene. Na Kaštanjeru građani zeleni otpad mogu doći odložiti kod meksičkog restorana, u Šišanskom naselju (iza talijanske škole), a na Gregovici na križanju Argonautske i Rašporske ulice te na kraju Kranjčevićeve prema šumici.

U MO Stari grad zeleni otpad može se odložiti na parkiralištu u ulici Castropola, a na Busoleru u Šišanskoj ulici (kod šumice na početku naselja), kod stare škole u Šikićima te u Valmdama nasuprot ulaza u Agrokoku.

Otpad koji ne spada u zeleni otpad poput šute, građevinskog otpada, miješanog komunalnog otpada, krupnog otpada i slično neće biti preuzet.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater