Coworking centar Pula

Marcel Majsan o LinkedInu i E-commerceu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U Coworking centru Pula, na adresi Marulića 5, održat će se 26. travnja, od 18 do 20 sati, LinkedIn Meetup u Puli - "Vol. 22: E-commerce Insights & Networking Panel". Događaj će voditi Marcel Majsan, istaknuti stručnjak za e-trgovinu.

Marcel Majsan će održati predavanje o najnovijim trendovima i strategijama u e-trgovini, pokazujući kako digitalne tehnologije mogu transformirati online prodaju. Njegovo duboko razumijevanje tržišta e-trgovine omogućit će sudionicima da iz prve ruke saznaju kako optimizirati svoje poslovanje i povećati prodaju.

Nakon predavanja, održat će se panel diskusija s Marcelom Majsanom, Višnjom Železnik, edukatoricom na platformi Eduza.hr, i Darkom Marešom, istaknutim portretnim fotografom, koji će podijeliti svoja iskustva i savjete o najboljim praksama za rast na LinkedInu. Ova interaktivna sesija omogućit će pristunima postavljanje pitanja, dijeljenje iskustava i sudjelovanje u diskusiji o budućim trendovima i izazovima u optimizaciji LinkedIn profila i strategijama za povećanje mreže kontakata.

Radionica je besplatna, a prijave se mogu izvršiti na ovoj poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini