OSTAJE U RIMU

Vlasnici Rome potvrdili da Daniele De Rossi ostaje trener i iduće sezone

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Bivši igrač Daniele De Rossi nastavit će biti trener AS Rome u sljedećoj sezoni i “doglednoj budućnosti”, rekli su u četvrtak vlasnici rimskog kluba.

De Rossi, koji je imenovan u siječnju na ugovor koji je trajao do kraja sezone, zamijenio je Josea Mourinha i preuzeo ekipu koja je bila deveta na ljestvici lige. Pod vodstvom bivšeg talijanskog reprezentativca Roma se popela na peto mjesto nakon niza od sedam utakmica bez poraza u ligi.

Također su stigli do četvrtfinala Europske lige, u kojem će večeras u Rimu braniti prednost od 1-0 protiv AC Milana.

“Nakon jučerašnjeg popodnevnog sastanka s Danieleom De Rossijem, sa zadovoljstvom objavljujemo da će on nastaviti biti glavni trener AS Rome nakon ove sezone i u doglednoj budućnosti”, rekli su vlasnici kluba Dan i Ryan Friedkin u zajedničkoj izjavi.

“U njegovom kratkom mandatu u ulozi glavnog trenera, pozitivnim utjecajem koje je njegovo vodstvo donijelo cijelom klubu ispričao je svoju priču. Daniele vodi s poštovanjem i hrabrošću, dok su njegova snaga i duboko ukorijenjeno vjerovanje u klub istinski usklađeni s Rominim vrijednostima, gradom i navijačima bez premca.”

Klub nije iznio nikakve detalje o duljini De Rossijeva ugovora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater