OSTAJE U PULSKOM PRVOLIGAŠU

Miljenik navijača Ante Erceg produljio ugovor s Istrom 1961.

| Autor: Roberto CAR
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


S obzirom na prošlost pulskog kluba, vijesti o produljenjima ugovora s glavnim igračima djeluju poput sna. No, sportski direktor Saša Bjelanović sa suradnicima doista radi sjajan posao. Naime, Ante Erceg je službeno produljio ugovor s pulskim prvoligašem do 2025. godine.

Najbolji klupski strijelac i igrač čije su kvaliteta i iskustvo znatno podigli igru "zeleno-žutih" priključio se tako nizu igrača s kojima je pulski klub već dogovorio suradnju za iduću sezonu. Među inima i s njegovim partnerom u napadu, Mounsefom Bakrarom.

Što znači da Istra 1961 već sada, prije kraja ove sezone, ima složenu glavninu "kostura" za iduću. Za pulske pojmove nevjerojatno. Sad se očekuje i otkupljivanje ugovora Facunda Caseresa…

Naravno, bit će i izlaznih transfera jer su ovakvom sezonom neki pulski igrači, ali i sam trener Garcia, došli pod povećalo drugih klubova, no bit će po ljeti vremena za promišljanja o tome. Ostaje činjenica da je velika većina vezana ugovorima pa je odlazak moguć samo uz odštetu koju Puljani zatraže.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater