SVJETSKO PRVENSTVO U KATRU

Gotov prvi nastup "vatrenih". Hrvatska i Maroko odigrali utakmicu bez golova, bez prilika i bez nogometa

| Autor: Glas Istre


NOVO:

Utakmica je gotova. Do samog kraja nije bilo nikakvih prilika, niti s jedne strane. Prvo poluvrijeme je bilo loše, a drugo još gore. Hrvatska i Maroko odigrali su susret bez golova, bez prilika, i praktički bez nogometa

NOVO:

Bliži se kraj susreta a i dalje je to utakmica bez sadržaja. U igri je Oršić umjesto Perišića, što znači da je Dalić promijenio cijeli napadački trojac. Umjesto Vlašića, Kramarića i Perišića ušli su Pašalić, Livaja i Oršić

NOVO:

Sredinom drugog poluvremena ne događa se ništa naročito zanimljivo. Hrvatska i dalje ima više posjeda, ali bez pravih prilika za gol. Dalić je napravio i treću izmjenu, umjesto Kovačića ušao je Majer.

NOVO:

Marko Livaja ušao je umjesto Andreja Kramarića u 71. minuti

NOVO:

Drugo poluvrijeme Hrvatska je počela s jednom izmjenom, na desnoj strani napada umjesto Nikole Vlašića ušao je Mario Pašalić.

PRVO POLUVRIJEME:

Hrvatska i Maroko završili su prvo poluvrijeme bez golova.

Bila je to tipična tvrda utakmica bez mnogo izglednih prilika i tečnog nogometa. 

Hrvatska je najbolja bila u samoj završnici, što daje vjeru za nastavak.

Prvo je Vlašić pokušao iz blizine na dodavanje Sose s lijeve strane, no marokanski vratar je bio na pravom mjestu. Potom je prije samog zvižduka Modrić opalio jedan odbijanac iz kaznenog prostora, ali lopta je otišla preko gola.

Prije toga Hrvatska je imala priliku sredinom poluvremena, kada je Perišić želio iznenaditi vratara iznenadnim udarcem iz daljine, ali također je bio neprecizan.

Najbolja prilika za Maroko bio je slobodni udarac iz sjajne pozicije sa 18-19 metara , koji je završio u živom zidu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater