TANTOURING

Jeste li isprobali konturiranje proizvodima za samotamnjenje?

| Autor: Mija Dropuljić
(iStock)

(iStock)


Nakon contouringa, stigao je trend tantouringa – tj. dugotrajnog oblikovanja lica samotamnjenjem. Budući da tantouring ne samo da našoj blijedoj zimskoj koži daje prekrasan ten, već može jasnije definirati lice i optički podignuti jagodice!

Kako funkcionira tantoruing?

Kao što složeni naziv (Selftan + Contouring = Tantouring) sugerira, tantouring je oblikovanje lica sredstvom za samotamnjenje tako da izgledate definirano i osunčano čak i bez šminke. 

Za početak, lice je potrebno temeljito očistiti i pilingom ukloniti stare ljuskice kože. Sredstva za samotamnjenje u obliku pjene posebno su prikladna za tamnjenje.

Mogu se izdašno nanijeti kistom na one dijelove lica koji su također našminkani bronzerom u klasičnoj rutini šminkanja: od čela do sljepoočnice, oko nosa, ispod jagodica i ispod čeljusti. No, proizvod za samotamnjenje se također može nanijeti ispod usana i u pregib kapaka kako bi se naglasili ti dijelovi lica.

Budući da se sredstvo za samotamnjenje ne može tako lako ukloniti nakon što se upije, blendanje je osobito važno. Što su prijelazi glatkiji, izgled tamnjenja izgleda prirodnije.

Proizvod se ostavi na koži preko noći, a sljedeće jutro treba ponovno temeljito oprati lice. I ne zaboravite, vježbom do savršenstva. Ako zabrljate, uzmite mekani suhi ručnik i obrišite proizvod dok se još nije do kraja osušio.

Imajte na umu da tamnjenje lica neće trajati tako dugo kao tradicionalno samotamnjenje tijela. Lice je uvijek izloženo i podvrgava se temeljitijem svakodnevnom čišćenju od ostatka tijela.

Samotamnjenje lica trajat će samo oko tri ili četiri dana, dok samotamnjenje tijela može trajati i do 10 dana. Budite spremni na ponovno nanošenje proizvoda svaka tri dana u prosjeku i lagani piling i čišćenje između.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum