TIJARAsposaNEWS

RECI MI DA - s posebnim stilom: Sve za klasično, moderno, sportsko i kreativno vjenčanje

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Sudeći po velikom interesu publike, unatoč sivoj, izrazito kišnoj suboti, za vjenčanjima i dalje vlada veliki interes. Pokazuje to TIJARAsposaNEWS, Istarski festival vjenčanja koji se održava u hotelu Park Plaza Histria u Puli u organizaciji Tijara model & event management agencije.

Posjetitelja je bilo svih životnih dobi - kako onih koji se tek pripremaju uploviti u bračne vode, tako i onih koje jednostavno zanima koje su novosti sada "in" što se tiče vjenčanja.

Sportska svadba

Nakon što mladenci ugovore datum vjenčanja, slijedi čitav niz priprema, posebice ako žele veću svadbu, a u posljednje vrijeme "in" su i sportske svadbe, ne samo one tradicionalne u bijeloj vjenčanici, i to u najraznijim lokacijama.

Manifestacija je otvorena uz modnu reviju na kojoj su predstavljene Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Lorena, Varteks muška moda, dječja moda Blu kids i Boutique Oh la la.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Plesni centar Studio, odnosno Rosemarie Miletić i Fabris Radin izveli su pravi sasvim poseban svadbeni ples na defileu - ona u haljini Vjenčanica Biba, a on u odijelu Varteksa.

Reviju je otvorila Vjenčanica Biba, i to modelom svjetski poznate dizajnerice Vere Wang, čije su haljine nosile poznate hollywoodske mladenke. Za buket je bio zadužen Cvjetni studio Struchak. Dakako, poglede ženskog dijela publike plijenile su vjenčanice Vere Wang, jer nije svakodnevna pojava u Puli vidjeti svadbene haljine u kojima su se udavale poznate dive kao što su Victoria Beckham, Hailey Bieber, Ariana Grande, Gwen Stefani i druge.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Uz haljine Angels Wedding, modnom pistom prošetale su i poznate barbanske naušnice "Barbanski rančini" Zlatarne David koje su izrađene kao autohtoni suvenir koji datira iz 11. stoljeća. Trenutno ih nosi i španjolska kraljica Letizia. Dakle, kraljevske naušnice na pisti.

Da sve manekenke, a time i mladenke, ne moraju biti mršave poput čačkalica i savršene građe, pokazali su modeli Vjenčanica Lorena, čiji je izlazak ispraćen toplim aplauzima i komentarima nazočnih da napokon nije sve podređeno savršenim linijama i figurama i da su cure - jednostavno prelijepe.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Simpatična su bila i djeca prilikom izlazaka, kao i manekeni u odijelima Varteksa. U svom već uobičajenom stilu predstavile su se manekenke s haljinama Angels Wedding uz bukete koje je pripremila Leona.

Potom je pozdravne riječi izrekla dogradonačelnica Ivona Močenić, koja je uz glavnu organizatoricu Marijanu Dabo Percan prerezala vrpcu i manifestacija je započela.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Predstavljeni su svi sadržaji za vjenčanje - od prstena i ostalog nakita, svadbenih torti, odabira haljina za uzvanike, mogućnosti putovanja, učenja plesa prije vjenčanja i puno ostalih mogućnosti.

Iz Tijare su naglasili kako su ove godine veliku pažnju posvetili festivalskom programu i novitetima, a predstavilo se šezdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

Nešto slatko

- U suradnji s partnerima Gradom Pula, Turističkom zajednicom Grada Pule, TZ Istarske županije, HGK ŽK Pula, festival nastavlja raditi na plasiranju Istre kao poznate svjetske wedding destinacije. Vjenčanja su vrhunski proizvod koji ujedno doprinosi i turističkom sektoru. Stvarajući vrhunske događaje s odličnom ponudom stvaramo prepoznatljivu destinaciju za dolazak domaćih i stranih gostiju koji biraju Istru kao mjesto za vjenčanje. Wedding proizvodi zauzeli su posebno mjesto na tržištu koje je u stalnom porastu, rekla je Marijana Dabo Percan u ime organizatora Tijara agencije.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

U suradnji s HGK ŽK Pula na EU projektu KLIK Pula svoje usluge predstavili su brojni izlagači s područja pustolovnog turizma. Nudi se jahanje i ture na konjima, quad, safari ture, vožnje buggyjima, adrenalinski parkovi, paintball programi, kayak i jet-ski izleti.

Degustacije slatkih delicija održavaju se i danas u 15 sati. Posjetitelji mogu kušati slastice Pekare i slastičarne Concettino te Isidora Patisserie by Izo.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja poznat je događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja brojne izlagače s različitim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum